Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

solda birleşme

Başlatan ewrimcan, Mayıs 22, 2007, 06:31:04 PM

Previous topic - Next topic

ewrimcan

chp ve dsp birleşti. shp, ip(işçi partisi) de katılmak istio. ama baykal ..i  almio.

aamın amacı açık zaten. disk beşkenı açıklama yaptı, tüm sol birleşsin, tek başına iktidar olsn die. tam oluştu dedik baykal oluşumun öncüsü dsp'yi birleşmeye çağırdı. açıkçası sağlıklı bir birleşme diil ama baraj sorununu ortadan kaldırıo. ama shp de olmalı bu oluşumda bence. hem de koşulsuz gelmek istiolar. baylak sola etmediini bırakmadı, dvm edio.

işine geleni basan basına basalım

ShapeshifteR

shp dahil sanıodum ben bi yerde öle okumuştum...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

ewrimcan

keşke gerçek olsa. ama o baykal p.ç.i almaz ki. bence o bakal herifi cia ajanı. gerçi cia iq ya da bakio di mi. pardon.

sizi şu konuda temin ederim dspliler çok iş yapacak.

ShapeshifteR

ama bnce chp gelirse iktidra turkiye için cok kotu olur..düşündünüzmü hiç dniz bykalın başbakn olduunu...
bisim halkta bi solcuları beenmedi,akp ye yuklendi (oy olarak) simdide sola yüklenme ihtimali var :D

ewrimcan

yok o olmaz. ne sola yüklenilişr ne de baykal başbakan olur. dp dururlken ne haddine :D

ShapeshifteR

kim tr nin başbakanı olma nitelii taşıo şu an ? o koltuğa kim layık ?

ewrimcan

kimse. ama baykal o koltuğa oturursa halimizi ii görmüorm. gerçi başkası ne yaptı? hiç. ama baykal hiiiç. anlatabildim sanırım.

gokhan

TÜRKIYE'nın bı lıdere ıhtıyacı war bu gercekten buyuk bı sorun...

Roswegas

Sola en çok ihtihacımız olan zamanda olamaması hata olurdu..

Akp oyları bu birleşmelerle daha da kırılır umarım

ZongiR

oylarda pek fazla artış olacagını sanmıyorum.birleşmelerin asıl amacı baska zaten.benim tek bildigim akp nin oy kaybetmeyeceği ve dahada arttıracagı.birleşmelerde geri kalan oyları bir araya getirmek.dagılımı önlemek gibi olacak.benim böyle düşünmemdeki sebeplerde ise adamlarla iç içeyim(hoşlanmasamda).buradaki arkadasların cogu genc okuyan arkadaslar.Eger aranızda fem dershanesine ,maltepeye (bunlar suan en gözde dershaneler) giden arkadaslar varsa (bunlar sadece türkiyenin kalbi olan ankara ve istanbuldaki dershaneler diğerlerini saymayayım zaten sayamam) oradaki faaliyetlerden haberdardırlarki bunlar hiçbirşey.Adamlar bazı konularda işini iyi yapıyor.diyeceğim adamlar cok saglam geliyorlar.heryere el atmış durumdalar.heryerin altını çizmek lazım heryerrr...adamlara kimsenin kızmaya hakkı yok ülkemizde nasıl bazı şerefsizler misyonerleri el üstünde tutuyorsa onlarıda öyle tutmak gerek.çünkü onlarda bir nevi misyonerlik faaliyeti içindeler.cok pislik bir ülkede yaşıyoruz dimi.

oktay sinanoglunun bir sozu var somurge devleti bile böyle yönetilmez diye.gerci bu lafı akp gelmeden önce solemişti.ama benim için hala gecerli.
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

ShapeshifteR

Quote from: ZongiR on Mayıs 23, 2007, 09:06:06 PM
cok pislik bir ülkede yaşıyoruz dimi.

hoca laflarına dikkat et bee senin yaşadığın ülke türkiye beğenmiyorsan çek git...

Mr. MeTaLkiSS

Tüm ülkeler pislik hangisine gidicez abi?
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ShapeshifteR

nankörüsünüz abi ya nankörsünüz
insan bi geçmişine bakar ya yüz yıllar boyunca bu topraklar için kanlar dokuldu kimin için ? kimin için?
senin için benim için, ataturk bu vatanı kime emanet etti ? turk gencliğine..
sizinki emanete hıyanet
siz ne diorsunuz pislik ülke sonrada ataturk ilkeleri laiklik bilmem ne die ortalarda dolaşın...

Mr. MeTaLkiSS

Abicim pislik kaçınılmaz bişi ben ondan bahsediyorum. Propoganda yapma nankörmüşüz bilmemneymişiz. Ben onu kastetmiyorum. Sen diyo musun ki bu ülkede yolsuzluk yok, şahibe yok, rüşvet yok bilmemne yok... o zaman pislik işte bu kadar basit ne alakası var bunun dediğin şeylerle biz bilmiyoruz sanki..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

€roS

kanka seni ilk gördüüm yerde alnından öpecem yerine goymuşun lafı açık sözlü arkaşım benim :-* kanka bisim üninin üstündede kocaman atatürk türkiyedir türkiye atatürk yasıo
anlamlı söz yani