Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Adobe Photoshop CS3 :)

Başlatan €roS, Mayıs 24, 2007, 12:03:41 PM

Previous topic - Next topic

€roS

adobe photoshop efsanesinin enson sürümü CS3 yeni özellikler türkçe yaması ilede daha kolay kullanım paylaşmak istedim arkadaşlar :D programı kurmak çok basit program dos ortamında dosyalarını genişleterek kurulmaktadır.dos ortamındayken önünüze çıkacak yönergeleri sırası ile yaparsanız sorun çıkmayacaktır.yapamayan olursa yrdımcı olurum. :D

http://rapidshare.com/files/33080713/Adobe_Photoshop_CS3___Tuerk_e_Yama.rar.html

nuris

harika bir program bizimle paylaştığın için çok tşk:) tamamen türkçe olması aayrı bir güzel zaten emeğine sağlık;)

muzzy

saolasın..kota boşalınca indiririz.. :)

ShapeshifteR

indirdim nann,güzelmiş de bişe dikkatimi cekti cok az yer kaplıo be, ben bekliodu bi 300-500 mb olur die ama 49 mb cıktı setup ı :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

black_ece

ya tamam da ben dostan kuramam bunu normal windowstan nasıl kurulur ne yapılır
=)

ShapeshifteR

dos ama turkce yaw 1 e basıosun kuruyo o kadar..sonra da e ye basıp cıkarsın..

€roS

öle deil nannn dos ortamında dosyaların hepsini genişletio sonrada yönergeler bitio zaten
ve dos ekranı kara gösüküo ve pencereyi kapatıon masaüstünde simge hazır bile

ShapeshifteR

bnde windows ortamında genişletti desem :D sonrada kara bi pencere açıldı dediin gibi 1 r bas kur gibisinden bişler geldi soorada e basıp cıktım masaustunde simgem hazır bile :D

shimy

yine bende program uymuyor hahahahahaha :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Littleches

D-max veya photobrush bile bir yapım olmasına rağmen profesyonel photoshop'dan çok daha iyi bence. Fakat bi bakayım neler var neler yok indiricem teşekkürler dostum.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

§ïяĝαиα

saolasın eren...ben de çok eski bi photoshop kullanıodum ii oldu bu...ama harbi boyutu çok az yaw...bi adobe photoshop 9.0 620 bilmem kaç mb....bu baya kçük..tenk yuu :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Requiem

Aktivasyon kodu istiyor mu?
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

€roS

Şimdi arkidişler programımız tam kıvamında ne aktivasyon ne cdkey istemiyor ne güsel işte  :D tek yapmanız gereken proyu kurmak ve türkçeyamasınıdsa üserine eklemek yani yüklemek ve böylece baya hoş bişiy oluo ;) ne oluo cs3  full oluo ve baya bi türkçe oluo
sizin içinde kolaylık oluo işte ;Dve sorunsuz çıkıo ama bulana kadar enaz 5 kere trial indirip
silmişimdi triallerde 383 mb lı falan ama bu işte sadece dos ortamında dosyalarını genişleterek süper bi kurulum gerçekleştirio ;) saolun arkidişler ilginiz için

Requiem

Teşekkür ederiz o zaman =) 25gb lık sınır kalksın indireyim hemen =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

bloodwrath

bu cs3ü her yerde aradım bulamamıştım.çok teşekkürler:)