Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Tokyo Live Earth'de LP

Başlatan [lp]_endLeSs, Mayıs 27, 2007, 07:11:17 PM

Previous topic - Next topic

raines

live 8 de ntv vermişti normaldir

elif_lp

ntv den 24 sa canlı yayın...7/7/07 kesinleşmş..

..tell me what the fuck is wrong??

chaz_lp

ya linkin park iki sene üst üste japonyada konser veriyo japonyada yaşayan lp fanları ne kadar şanslı :-\

shimy

haftaya ntv de değil mi bu =) ben mutlaka izliycen geçen sene olanı gece yarısına kadar beklemiştik LP için =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

§ïяĝαиα

TVBM 'de Live Earth konserleri veriliomuş..7 temmuzda saat 7 (pm)den 8 temmuzda-4'e kadar(pm) verilcekmiş sanırım.. konsere Linkin Park,Rihanna'dan başka bide Xzibit katılcakmış..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

delilah

live 8 te lp yi izlemek için tam 7 saat tv karşısında ayrılmadan beklemiştim, bunu da beklerim herhalde
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

§ïяĝαиα

live earth ile ilgili bi yazı var buyrun aktariyim..
7 kıtada 100'ü aşkın ülkede verilcek olan Live Earth konserlerinde yer alacak olan gruplardan biri de Linkin Park..grubun konserlerinin Tokyo ayağı 7 temmuz'da başlıycak..
Kevin Wall tarafından kurulan Emmy ödüllü kanal Live 8 tüm konserleri naklen yayınlayacak..kanalın kurucusu Kevin Wall live earth hakkında şöyle bi yorum yapmış:"Live Earth dünyada bir ilk..yaklaşık 100 tane büyük sanatçının biraraya gelmesine ve 2 milyara yakın kişiye konser verilmesine olanak sağlıycak..ve iklim krizlerine kendi çapında çözüm olacak.." diyor..
--not: Linkin Park'a konserlerinde bir sürü isim katılacak..bunlardan bazıları;
Madonna, Bon Jovi, The Police, Sheryl Crow, Kelly Clarkson, Red Hot Chili Peppers, Kanye West, Melissa Etheridge, Beastie Boys, Smashing Pumpkins, John Mayer, Faith Hill, Black Eyed Peas, Foo Fighters, Fall Out Boy, Duran Duran..ve daha birçok isim Live Earth'de olucak..Live Earth resmi sitesinden bakabilirsiniz..

NETE KAFA İZNİ

linkin_izzo

peki liveearth de saat kaçta canlı izleyebiliriz
A (LP)ACE FOR MY HEAD CHES_TR

[lp]_endLeSs

NTV 24 saat canlı yayın yapıcak ama LP ne zaman çıkar bilmiyorum..

chaz_lp

uff ya inşallah erken sattlerde çıkarlarda saatlerce lp yi beklemem

hermione

ben tokyodaki konserlerin türkiye saatiyle sabah 6 da başladını duydum:S
ama lp tam olarak kaçta çıkar bilemiyorum.

[lp]_endLeSs

Live Earth Promo video:

[youtube=425,350]fHeY-kC7lhs[/youtube]

LIVE EARTH BAŞLIYOR!

• Tokyo konseri 11 PM EST 'de başlıycak..yani Türkiye saatiyle sabah 6

• GENKI ROCKETS
    RIZE
    AYAKA
    AI OTSUKA
    AI
    XZIBIT
    ABINGDON BOYS SCHOOL
    COCCO
    LINKIN PARK
    KUMI KODA
    RIHANNA

• Linkin Park 8. sırada performans sergiliycek!

• Saat 5 AM EST'de çıkma ihtimalleri yüksek..ama değişedebilir. Türkiye saatiyle öğlen 12'ye denk geliyor..

• Şovu burdan yada burdan takip edebilirsiniz. Ayrıca XM Radio'dan da takip edebilirsiniz..

• NTV saat 9.30'da kesintisiz yayın yapmaya başlıycak.!

duyrulur..=)

§ïяĝαиα

ya promoyu daha önceden izledim ve kafama bi soru takıldı..answer the call = ...---... bu 3nokta+3tire+3nokta ne anlama geliyo bilen varmı :)
NETE KAFA İZNİ

[lp]_endLeSs

Quote from: §ïяĝαиα on Temmuz 07, 2007, 09:24:49 AM
ya promoyu daha önceden izledim ve kafama bi soru takıldı..answer the call = ...---... bu 3nokta+3tire+3nokta ne anlama geliyo bilen varmı :)

SOS demek..mors alfabesiyle yazılıyo

... = S
--- = O

chaz_lp

ya lp sabah 6 da çıkacak denilmiş ama o nası oluyo ki yarın sabah 6 mı ne yani bu şimdi 6