Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Official LPFT rock party highlights

Başlatan thanoth, Haziran 21, 2007, 09:22:11 PM

Previous topic - Next topic

ousan

ne yaptım ben.. çpk pişmanım :(

makinacı

utanılcak bişi yok ousan...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ölü gelin

hüyoop ousan hiiç utanma valla doruğu bile baştan çıkardın olm :D gerisini sen düşün

bu arada kimse burağın içkilerine laf etmesin adam gayet güzel yapıyodu bence hele o en son içtğim çok güzeldi ya fevkalade ekşi bi tat vardı eline sağlık burak :D

ayrıca örsan o insanlığı kurtaracak buluşunu ben hayata geçirme konusunda karalıyım film projesini de öle :D

neverforgivenangel

1.gelemeyenlere gerçekten çok üzüldüm
2.vücudumda ağrımayan yer yok(gece dizlerime birşey oldu diye hastaneye gidelim dedim )
3.hayatımda bu kadar eğlenmemiştim herkese teşekkür ederim
4.ousan bu utanılacak birşey değil...

;) SARHOŞTUK HATIRLAMIYORUZ ;D

makinacı

Quote from: ölü gelin on Haziran 22, 2007, 12:45:10 PM

ayrıca örsan o insanlığı kurtaracak buluşunu ben hayata geçirme konusunda karalıyım film projesini de öle :D

sanat filmi olacak...ayrıca projeyi geçirecez hayata merak etme...

ousan

ne o proje?

ölü gelin

abi şimdi herkese söyleyip deşifre etmek istemiyoruz çokyakın zamanda yine böyle bi buluşma parti vs olduğu zaman göreceksiniz muhteşem ikili örsan ve yasemin hepinizi kurtaracak :D

§ïяĝαиα

1.sayfayı baştan aşağı noktası virgülüne okudum ve baya eğlenmişiniz gibi görünüyo :P..her neyse darısı gelemeyenlerin başına..valla oturdum kös kös saat saydım yas tuttum resmen..neyse hepinize acil şifalar :P
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ölü gelin

şunu kabul edin bu ankara tayfası buluşma parti  ya da herhangi bir organizasyonda hepinizi ayakları altına alıyo :D bizkii hööt diyince 10 kişi toplanan bi grubuz kaldıki burdaki dostluk ilişkileri artık internet arkadaşlığını falan geçti normal hayatta da sık sık görüşen insanlar olduk hatta kardeş bile olduk :D

ousan

bu olayı yaşatmak için sıradaki şehir istanbul :D

ölü gelin

peeh bizimki kadar kalabalık olamaz orası nıahahayyy :D

bu arada şunu da eklemeden geçemiycem dün özgür daha fazla sarhoş olmasın die debelenirken tepemden koca bi bardak votkayı boca etti kıro herif ya :D

ugur-acikgoz

çok eğlenceliydi ya emeği geçen herkese teşekkürler :) :) ousanla doruk'un son dansıda muhteşemdi ya o sırada örsanla beraber dehşet ve ibret dolu gözlerle seyerdiyoduk olayı :) :) ben kameranın başında 2 dk daha kalsaydım detaylı bir şekilde çekerdim olayı ama napıyım içerisi 4321876784 derece olunca mecburen çıkmak zorunda kaldım kapıya :) :)

hermione

gerçekten içerisi çok sıcaktı, bende içerde çok fazla duramadım..ama içerde olduğum o kısa sürede gördüklerim muhteşemdii :D:D

raines

o sıcakta nası uyumayı basardım bılmıorum ama guzel uyumusum ben.

bende herkese teşekkür edıyorum ta alanyalardan bilmemnerelerden gelen ınsanlar oldu hepsıne tesekkurler

ozellıkle çadaşa ve burağa teşşkr edıorum. o sıckta ıcerde yılmadan calıstılar. yeşim ve gizemede tşk. ederim bana yardımcı oldular gittiler geldiler saolsunlar neyse kısacassı herkese bende burdan teşekkürü bir borç bilirim

makinacı

Quote from: raines on Haziran 22, 2007, 04:25:37 PM
o sıcakta nası uyumayı basardım bılmıorum ama guzel uyumusum ben.

bende herkese teşekkür edıyorum ta alanyalardan bilmemnerelerden gelen ınsanlar oldu hepsıne tesekkurler

ozellıkle çadaşa ve burağa teşşkr edıorum. o sıckta ıcerde yılmadan calıstılar. yeşim ve gizemede tşk. ederim bana yardımcı oldular gittiler geldiler saolsunlar neyse kısacassı herkese bende burdan teşekkürü bir borç bilirim

-abi bişiy warmı
-yok abicim saol
...
genel olarak yiitle konuşmalarımız böyleydi parti esnasınra...bide LPE nin tarihini anlattı kendisi...duygusal anlar yaşandı... :D saol yaa :D