Official LPFT rock party highlights

Başlatan thanoth, Haziran 21, 2007, 09:22:11 PM

Previous topic - Next topic

hermione

hııı evet bu site 4 senedir varmış. bu son hali 1 senedir varmış. bende öğrenmiş oldum :D

selinkinpark

ouww ouww 3nde buluşucaz bizde çok pis fen aklım kaldı bi ara kaçmayı filan düşündüm de öle löp diye olmuyo bi günde:D

eğlenmişsiniz bayağğ belli
bzde buluşunca eğlenicez hıh!!

ölü gelin

abi afederseniz kıçınızı bile yırtsanız ankara tayfasını geçemezsiniiiiz boşuna kendinizi yormayın yani :D

black_ece

valla ben de orda olmak isterdim ama kader işte =)

§ïяĝαиα

ya şu ist.buluşmasını yapın temmuzda yapıosanız+bende ağustosta buluşma istiorum..;D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ölü gelin

sen nerelisin sorması ayıp

raines

miami

ölü gelin

paçalardan akıyo zaten :D

Sumween

yuhahah...çok eğlenmişsiniz canlarım ya adınıza çok sevindim orda olmayı çooook isterdim biliyosunuz zaten :D evet temmuzda bizde yapiciiz bişiler :P
başka bişey yazıcaktım unuttum neyse söylencek bişi de yok zaten sıra bizde artık ben ve kuşlarım (selin,ece) da bişiler ayarlayabilirsek ne mutlu bize :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

§ïяĝαиα

o miami esprisi fırtınalı ordu günlerinden geliyo :S..saolsun unutmamış.. her neyse yasemin sormuş söleyim ben orduda oturuom millet..aslen bursalıyım ama :S
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

shimy

allah izin verirse resimleri sabaha koyarım :L zira int. çöktü tam yollamıştım sunucu bulunamıyor dedi ve upload ettiğim tüm resimler gitti :L
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

raines

abow ınanmıorum :D

bende bu kız nereye gıttı dıorum :D

yazık cnm o kdr da ugrastı.

neyse artık ayrı bı sayfaya koyarsın hepsını

shimy

yok inat ettim ben bu azimle gerekirse o 100 küsür resmide koyarım aynı resmi 5. kez upload edişim ama olsun :D

shimy

Bütün resimler yakında sitemizin bugune kadar yapılmıs olan bulusma resımlerının de bulunacagı galeri kısmında olucak

hermione

ay çok şirin ya :)acayip duygulandım :'( :'( ;D