Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Tokio Hotel

Başlatan lp_mike_chester, Temmuz 05, 2007, 09:15:25 PM

Previous topic - Next topic

lp_mike_chester

1-Monsoon
2-Scream
3-Rette mich
4-Rescue Me

bu sarkıları cok güzel...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

click

bence gereksiz insan topluluğu

ousan

ben bunlara site yapcam.. çok üye olan olur.. para kazınırm :D ahaha

shimy

hah bi de küçüklerle uğraşmam diyorsun açacağın sitenin yaş grubu 12-13 den yukarı çıkmaz :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ıllp

http://tokiohotelband.hi5.com/  arkadaşlar izleyin ve gülün:D

Littleches

Boşverin ister erkek olsunlar ister kız , ister eşcinsel , ister bisexuel bunu yorumlamak size düşmüyor maalesef. Siz müziğinizi dinleyip yorum yapın gerisi sizi ilgilendirmiyor. (: Bende sevmem grubu orjinal değiller çünkü dinlemedim bile ama özgüvenim vardır ve dinlemem de ne tarz bir müzik olduğu az çok ortada zaten , fakat dediğim gibi bu insanların ne olduğunu belirlemek size düşmüyor hakaret etmeyelim saygılı olalım.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Doqqyjuice

resimlere bakarken gozume carptı o uzun duz saclı pale guzel vucut yapmıs... sacı uzatmıs ama cok dayak yer turnelerde flaan :P ...
Remember remember the nineteenth of November...

lp_mike_chester

Quote from: Littleches on Ağustos 17, 2007, 11:43:07 PM
Boşverin ister erkek olsunlar ister kız , ister eşcinsel , ister bisexuel bunu yorumlamak size düşmüyor maalesef. Siz müziğinizi dinleyip yorum yapın gerisi sizi ilgilendirmiyor. (: Bende sevmem grubu orjinal değiller çünkü dinlemedim bile ama özgüvenim vardır ve dinlemem de ne tarz bir müzik olduğu az çok ortada zaten , fakat dediğim gibi bu insanların ne olduğunu belirlemek size düşmüyor hakaret etmeyelim saygılı olalım.

bende sana katılıyorum bu arada site açsa ousan ben sölim 12-13 olmaz bence çoğu kız olcağı kesin ama ben 16 -23 arası diyorum her iddasınada girerim...

papatya

ya bi kaç şarkısı ii işte bi de ksn erkeklermiş öğrendim herkes kız sanıyo mesela solisti ama erkekmiş

raines

salak tiplerden oluşan ritimleri ilkokulda ağzımızla cıkarttığımız ritimlere benziyen küçük kızlardan parayı kırmayı hedefleyen grupların şu anda en meşhur olanı.

eddie26

bence iyi bir grup bazı parçaları iyi sayılmaz ama genellikle güzel parçaları war

rock 4ever

ya yok ya çok salaklar bence gerçekten gereksizler bence rock grubu olarak saymayalım biz bunları

Mescal

mrb arkadaşlar yeniyim :)
Tokio Hotel dinliyorum + fanıyım dış görünüşününe bakarak değerlendirmeleri hoş bulmuyorum. bu piyasada tutunmak sadece dış görünüş değildir.:(
[ çok mu acıklı oldu ne ;) ]
...aralıksız yağmur gibi hiç çıkmadın aklımdan.belki biraz daha acıttın...[...çünkü aşk acımasızdır!]
[/b]

shimy

ama onlar piyasada tutunmak için dış görünüşe abanıyor bunu da unutmamak lazım..
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_mike_chester

grubtaki soliste kız dediniz bişi demedik salak bir grup topluluğu dediniz bişi demedik  şimdide abanıyolar mı ilginç hehehehehehe bu sadece espiri amaçlı bir yazıydı ya bu grup un nesi kötü yaaa lp den sonra favori olarak görüyorum bu grubu en az lp nin aldığı ödüllerin yarını almış bu grup...:):):)