Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Chester'dan Live Earth ve PR Açıklaması

Başlatan [lp]_endLeSs, Temmuz 06, 2007, 01:43:32 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

Linkin Park'ın vokalisti Chester Bennington 2007 Projekt Revolution Turu çevresel konserleri ve Live Earth hakkında yorum yaptı..

"Küresel ısınma ve doğal afetler arasında bir bağlantı kurulmaması ve bunların dünyanın gelişimini tamamladığı gibi gelişip yayılması görülebilecek en kötü sahne..Aynı zamanda olabilecek en kötü şey de bizim bu konu hakkında bişey yapamamamız. Havayı temizlemeye, zararlı gazları uzaklaştırmaya çalışıcaz ve insanlar bunun için çok az enerji harcıycak..
Bu turne de bir milyondan fazla ağaç dikmeye çalışıcaz ve bu sayıyı olabildiğince yüksek tutmaya gayret göstericez. İnsanları, hayatlarında basit de olsa değişime teşvik edicez bu turda. Değişim yaratabiliriz! Günün sonunda yaptığımız şeyler bir kaç ağaç diktirebilirse bu benim için gerçekten güzel olucak." -Chester

Linkin Park zaten çevre meselelerine, müzik organizasyonlarının katkısıyla yardım etmeye ilgili olduğunu 2004 yılındaki tsunamiden sonra ispatlamıştı..

Kaynak: Enter Magazine

slmaky

Helal olsun bu işi sırf paraya dökmediklerini her zaman belli ediyorla bölelikle büyük kitlelere hitap edilebilincek mesela ben tv'de adını duymadığım adamın bu konu üzerine saatlerce konuşmasına sıkılıyorum ama Chester olsa günlerce dinlerim bunun gibi bişi ...

Turkısh_FURKAN

vaLLa heLaL oLsun bencede küreseL ısınma ve dogaL afetLer için neLer SöLedi PayLaşım için saoL

betul__17

helal olsun valla  ;)

bbuussee_lp

bncede helal olsun  :) farklı olduklarını hep belli ediyolr  ;)

selda_LP

koçum benim ;D bu yönlerini çok seviyorum

тнє ѕυи gσєѕ ∂σωи ι fєєℓ тнє ℓιgнт вєтяαу мє...

melisss

hep böle devam etsinler

basrılar :D
        I miss  youu

mike_aysenur

grup didiğin böyle olur böyle olur böyle olur ;D helal olsun  :)
may(ş)k

ozdeniz_33

vALLA HELAL OLSUN BAYILILYORUM

ozdeniz_33

:-*::) ÇOK TATLILARRRRR HASTASIYIM BENNN ::)

ozdeniz_33

8)