LP Live Earth Videoları ve Download Linkleri

Başlatan [lp]_endLeSs, Temmuz 07, 2007, 06:11:56 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

iyi de bu konu zaten var burda =)

lp_fm_mania

Lptimes a da videoları koymuşlar ama çok kaliteli deil en iisi beklemek :D

lp_s3rh@t

görmedim pardon bide indirilcek bi link olmadıı içn buraya koydum tıkla we izle ;)

Shot at 2007-07-09

[lp]_endLeSs

Quote from: lp_fm_mania on Temmuz 08, 2007, 01:36:18 PM

zaten biz o videoları indiremiyoruz..megaupload a yüklemiş..
bu arada http://www.linkin-inside.com da bütün videolar varmış..ama site çok zor açılıyo..hatta ben hala açamadım...

lp_s3rh@t

hepsini izlemek istiyorsanız ben klip & live ye bi link koydum bütün videolar war ama indirilmio

Shot at 2007-07-09

chaz_lp

lp times sürekli hata veriyo ya bu arada saol

[lp]_endLeSs

ilk mesajıma indirmek için 4 tane vidyo ekledim..bakarsınız..devamı gelicektir =)

§ïяĝαиα

linkin-inside yaklaşık 20 gblık bi vidyo içeriyo bide çok kişi giriyo hep server busy yani :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

chester94

live earth konserindeki lp parçaları yumuşak yorumladılar gibi geldi bana.tabi yardım konseri sonuçta..

§ïяĝαиα

tamamda dier linkte daha ayrıntılı youtube linkleri filan da var buna gerek yok bence..sadece burdaki linki alıp dier topice eklesen yeterli.
NETE KAFA İZNİ

lp_ken_an

linkin-inside a girmiş bulunmaktayım ama cok uzun sürcek bunları indirmek ya

§ïяĝαиα

ama indirmeye değer hepsi avi format :)
NETE KAFA İZNİ

[lp]_endLeSs

Papercut, From The Inside, Numb, Pushing Me Away, Breaking the Habit, Crawling, In the end, One step Closer, Somewhere i Belong, No more sorrow

Bu parçaların vidyolarını ilk mesajıma ekledim..

edit: kaldırdım bunları.. LPProjekt'den gelen daha kaliteli videoları ekliyorum..

lp_fm_mania

Quote from: [lp]_endLeSs on Temmuz 08, 2007, 02:18:35 PM
Quote from: lp_fm_mania on Temmuz 08, 2007, 01:36:18 PM

zaten biz o videoları indiremiyoruz..megaupload a yüklemiş..
bu arada http://www.linkin-inside.com da bütün videolar varmış..ama site çok zor açılıyo..hatta ben hala açamadım...

megaupload dan dosya indirebilirsiniz sadece bi program yüklemenis yeterli adı treewalk (google dan aratıp bulubilirsiniz )

[lp]_endLeSs

hmm bilmiyodum bunu..iyiymiş saol =)

Bu arada diğer linkleri kaldırdım..LPP'den gelen linkleri koydum ..TLTGYA, What I've Done ve Faint'in videoları var..devamı gelicek =)

edit: bütün parçaların video ve mp3 leri, Full Audio ve tamamı olmasada TV kaydı eklendi..