Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Soilwork

Başlatan Littleches, Temmuz 16, 2007, 05:44:13 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

Bjorn strid - vocals
Peter wichers - lead and rhythm guitar
Henry ranta - drums
Ola frenning - lead and rhythm guitar
Sven karlsson - keyboards and synth
Ola flink - bass

1997 - In dreams we fall into the eternal lake
1998 - Steelbath suicide
1999 - The chainheart machine
2001 - A predator s portrait
2002 - Natural born chaos dur.
2004 - Figure Number Five
2005 - Stabbing the drama

İsveçli bir death metal grubudur. Vokalin hem cleanleri hem screamleri hemde brutalleri göz doldurur. Hakkaten iyi müzik yapan bir grup. a predators portrait'ten önceki albümlerini henüz bulamadım hala arıyorum , dinlediğim 4 albüm çok etkilyici fakat 2006 yapımlı olan stabbing the drama hakkaten inanılmaz bir albüm. Albümün adını taşıyan parça ise gerçekten harika bir parça. One with the files adlı parçaları zaten nerede ise şu ana kadar duyduğum en gaz parçalardan diyebilirim.

Kolay gelsin. (:

[youtube=425,350]zOzCx-3h-jo[/youtube]

Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

delilah

stabbing the drama ile tanıdığım bir grup..bendeki şarkıları "stabbing the drama hariç" hep parça parça öyle bütün albümleri yok.. ama toplamaya çalışıyorum
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

sirtreze

no more angels, as we speak vee tabikidee song of the dammed şarkılarını tek geçerim...herzaman dinlerim şiddetle tavsiye ederim...
...OkyanusuN ÜzerindE DuR YükseK SeS MüziK YaP...

ad infinitum

in flames'in kankalar...ara sıra bir çekişme de olmuyor değil hani ama o da tuzu biberidir ilişkinin...ne kadar isveçli olsalar da bir amerikan yön mevcut bu adamlarda popüler kültüre yatkınlık var.rejection role,shadowchild,nerve,distance,song of the damned,distortion sleep tavsiyelerim arasında yer almakta.