Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

en iyi punk rock grubu ?

Başlatan click, Temmuz 20, 2007, 04:02:57 PM

Previous topic - Next topic

en iyi punk rock grubu ?

fall out boy
13 (14.3%)
the offspring
12 (13.2%)
green day
70 (76.9%)
sum 41
5 (5.5%)
blink 182
8 (8.8%)
goldfinger
3 (3.3%)

Total Members Voted: 91

serra_lpfan

green day
NABER LAN:D

wolkan_lp

fall out boy ve green day'i beyeniorm...

lp167

kesinlikle fall out boy.

Littleches

Tabi ki Offspring (: Greenday'de iyidir ama en iyiden söz ediyorsunuz bu offspring'tir benim için.

Ayrıca Three Days Grace grubunuda punk/rock kategorisine sokup şıklara yazmanız hakkaten süper olmuş EAHEHAHEAHEHA.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ezqi

tabiiki green day. ne biçim soru bu yaa.=)

shimy

Quote from: MeTaL_4eVeR on Temmuz 26, 2007, 08:43:18 PM
tabiiki green day. ne biçim soru bu yaa.=)

alah aşkına her ankette soruları sorgulama :D ayrıca green day diyenleri eshefle kınıyorum ne demek offspring gibi bir dünya devi 20 yılı devirmiş  köklü bir grup dururken green day dediniz ki :SD
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp167

lütfen cevapları sorgulamayalım:)demeokratik bir ortam burası.müzik zevki diye bir şey var

shimy

bi üstteki mesajı görürsen neye höykürdüğümü anlarsın herealde :D ayrıca banane kim neye oy verirse versin ama popilariteye mi yoksa müziğe mi oy verdiklerini düşünüp oy versinler offspring de kimmiş diyerek değil...

lp167

bunu demesi tabi yanlış.ben bunu sadece senin için demedim onada demiştim.yoksa bende sana katılıyorum.her ne kadar fall out boy desemde offspring bir idol.

chester94

green day tabikine,bikere tv de 94 yılındaki hallerini ilk çıktıkları zamanları izlemiştim saturday night live a çıkmışlardı.hala aynı elemanlar,değişmedi grup hiç.

ezqi

ben soruları sorgulamıyorum. ayrıca offspring kimmiş demedimki?. sadece kendi yorumum green day diorum o kadar. herkesin zewki kendine.. yanlışsam özür :'( kimse beni sevmiyo zaten. ölmek istioomm :'(

shimy

ohaa onu nerden çıkarttın :S ben sana demedim onu sadece genel olarak söyledim =)

ezqi

cok thankss.. bn üstüme alındım heralde.=)

xero_ece

green day

Mr. MeTaLkiSS

Bazıları diğer grupları dinlemeden konuşuyo ondan rahatsız oluyorum lütfen bir adet the offspring adlı grubu dinleyin araştırın vs vs ha ondan sonra yine greenday deyin ona saygım var yani...
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!