Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

en çok korktuğunuz korku filmi ?

Başlatan click, Temmuz 20, 2007, 06:02:57 PM

Previous topic - Next topic

LpNumB

Quote from: tome3.mpq on Temmuz 25, 2007, 02:43:53 PM
kardes testere korku fılmı deılkı nası korktun ;D

gerçekten he  ;D ;D

shimy

Quote from: LpNumB on Temmuz 25, 2007, 03:54:55 PM

gerçekten he  ;D ;D
yok komedi :L saçmalamayın baya baya gerilim işte...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp167

korku filmlerini korkuluktan çıkaran.bir korkunç bir film serisidir.buda korku filmlerinin karizmasını çiziyo:)

tome3.mpq

Quote from: shimy on Temmuz 27, 2007, 01:03:12 PM

gerçekten he  ;D ;D
yahu ne gerılımı ne korkusu kan gözyaşı ihanet vahşet diosan diosan al bi azizler ve askerler yada kapıdaki düşmanı hem daha çok kan hem daha çok gözyaşı (sabah saat 9 çiftsıfırdı gökten bomba yağıyordu amerikan askerleri
her tarafı işgal etmişdi çocuklar anneeee annee diye ağlıyorlardı iç burkan bi manzara ortalık ceset kokusundan gecılmıodu wah waaaah)
hepsı war al izle kork

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

shimy

tabi korku filmiyle çok alakalı yazdığın
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

tome3.mpq

hıcyokdan testereye korku fılmı demedım
testere nasıl bı korku fılmı? yane korkuncluk nerede adam aniden bööö diye cıkmıo hayalet ruh cın perı yok doga ustu gucler felan yok nebılıyım hersey ınsanımsı ancak aksıyon baska bısı deıl. usttekı ıtırazına demek ıstedıgım testeredede adam olduruluo hemde fılım boyu 3 4 adam benım dedıgım fılımlerde hıcyokdan bı 1000 kusur adam oluo ve bızde bundan cok korkuyoruz woahauahau ;D

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

lp_jean

Halka

mesajlarınızın tamamını büyük harfle yazmayın...endLeSs

lp167

işte bir komedi filmi daha ;D

Mr. MeTaLkiSS

Garez..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Mrs.BENNINGTON

ben the others da gerilmiştim bras yusuf yusuf olmuştum.(: ya bide ilk sayfada arkadaşlar testere fln yazmışlar da ya bence yapmayın abi ya o maskeli adamın tipi çok komikti bence gülmem gelmişti

Doqqyjuice

ben en cok dabbe de korkmustum :D... gercekten asırı germisti o film beni... bide kucuck bi salonda sadece iki kisi izledik... dier adamda manyakmıdır nedir gitti en karanlık kosesine salonun kapisonunu gecirdi basına ne yuzu gozukuo ne bise... film arasındada kalkmadı hic hep aynı sekilde oturdu :D... cıkıp gitmeyi dusundum ama yediremedim kendime :D...
Remember remember the nineteenth of November...

InnOCenT_SiNNeR

Quote from: Doqqyjuice on Ağustos 08, 2007, 02:47:21 PM
ben en cok dabbe de korkmustum :D... gercekten asırı germisti o film

Bn izlemeden fragmaından tırstıydım baska hic bi korku filminden korkmadım zaten kucukken halkadan biraz tırstıydım korkunc bir film serisi korkudan sogutuyo insanı ya

tome3.mpq

bencede hayatımda korktugum yegane tek bı fılm denebılır dabbe ulan gunduz gozuyle korkuttu benı be ;D

lp_cansu_mike

ya ben en çok halka filminden korkmuştm arkadaslarla 3-4 kişilik koltuğa 9 kişi sığmıştk 3,5 atmıştk yok bole bişi ya...çok aşırı korkunç bi filmdi.bi de eğer 2. sini izlediyseniz biliosnzdr samara orda kuyudan bi tırmanıyoki... spiderman bile o kadar iyi tırmanamıyodur ya :D

LpNumB

Quote from: shimy on Temmuz 27, 2007, 01:03:12 PM

gerçekten he  ;D ;D

Yapma ya neyinden geriliosn bu filmden en kötü iğrenirsin b