Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Ogün Sanlısoy

Başlatan muzzy, Ağustos 13, 2007, 01:09:20 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

bu adamın başlığı yokmuş yaw..resim koycaktım yokmuş açam dedim..

Mimar Sinan Üniversitesi’nde endüstri ürünleri tasarımı okurken aynı zamanda da müzik çalışmalarını yürüten Ogün Sanlısoy, ilk sahne deneyiminlerine akustik gitarıyla gerçekleştirdiği performansı ile 1989 yılında başladı. Bunu takip eden yıllarda farklı amatör gruplarda  solistlik yaptı ve ilk demo kaydını gerçekleştirdi..

1992 yılında Pentagram'a katıldı ve aynı yıl çıkan “Trail Blazer” albümünde vokaliyle yer aldı. Türkiye'de ve yurtdışında Pentagram'la pek çok konser gerçekleştirdi.

1994-95 yıllarında Gür Akad'ın kurduğu Klips grubunda solist olarak yer aldı ve bu grupla çeşitli konserler verdi. 1995 yılında Pentagram grubundan ayrılarak ilk solo albümünün çalışmalarına başladı.  ‘Korkma’ albümünü 1999 yılında Tempo Müzik’ten Ümit Kuzer prodüktörlüğünde yayınladı.
2004 yılında Sony Music’ten yayınlanan  ikinci solo albümü ‘O Gün’ ile birlikte Türkiye’nin farklı pek çok ilinde çok sayıda konserle izleyicisi ile buluştu. Aynı yıl Atina’da yapılan olimpiyatlar bünyesinde bir konser gerçekleştirdi.
2005 yılı sonunda hazırlıklarına başlanan ‘ÜÇ’ albümü yoğun bir çalışmanın ardından  SONY BMG  etiketiyle 2006’nın Mart ayında yayınlandı.

yeni albüm çıkardı KORKMA'07 diye..çok güzele benziyor..ayrıca haykoyla korkma şarkısına düet de yapmışlar mükemmel olmuş..

Haykoya harika çalışmalar yapan mehmet turgut ogüne de harika şeler yapmışkoyam dedim..bayıldım bunnara..özellikle 1.ye..

black_ece

oha iğrenç olmuş lan o ney öleeee
ben bu herifi çok severim falan ama oha ne olmuş buna hööö =)

muzzy

alalaa nası beenmiyonuz ya sanat eseri şaheser ne denirse hepsi denir bunnara bea...mükemmel resmen.. =)

black_ece

eski hali daha güzeldi işte ama severim cidden şarkılarını da yeni albümünü bilmiyorum alıp bi dinliim bakalım

shimy

lütfen grup başlıkları açarken ayrıntılı biyografi koyun ...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

click

türkiye de işini iyi yapan takdir ettiğim rockçılardandır . hadi beni güldür , bir ben , saydım , bilmece gibi şarkılarını severim

muzzy

Quote from: shimy on Ağustos 14, 2007, 11:56:31 AM
lütfen grup başlıkları açarken ayrıntılı biyografi koyun ...

emredersin..hemen =)

shimy

emir değil canımın canımın taa içi :D sadece kurallar =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ad infinitum

bu adamın 4 kere konserine gittim niye böyle bir şey yaptıysam anlam veremiyorum kelimesi kelimesine konserlerinde söyledikleri,yaptıkları aynı hiçbir ilerleme onu geçtim bir değişiklik,bir de farklı bir şey yapayım hevesi yok

LpNumB

Yapma ya adam canlı performandan kazanıyo  ::) ben şahsen sewiorm konserlerini..

ousan

ib ilginç etmiş kendini... bi anda.. millet içindekilerini ortaya çıkarmaya başladı.. artık insanlar istediklerini yapabilyo.. önceden sanırm çekiniyolardı tepkilerden fan am.. şimdi alışıldı bi çok şey..

detroit

ne derseniz diyin ben ogün sanlısoyu cok seviyorum ya kardesim bu siteye kötü sey yazıcaksan veya sevmiyosan niye giriyosun ya lütfen sevenler gelsinnn ;D

söyle bi yazdıklarınıza baktımda hepiniz bişeyler yazmak için yazmışınız ama severek yazmanızı isterdim neyse benden bu kadar  :D :o

FORUM KURALLARI: Ard arda mesaj atmak yasaktır

Doqqyjuice

sakin ol canım benim... bak simdi iyi hos demisin ama sen forum kurallarını okumadan gelmisin be yavru ceylan... oldumu simdi ama? :)

resimleri begenmedim... ama kendisi playlistte her zaman yer bulur... sevisirim sahsıyla...
Remember remember the nineteenth of November...

ousan

Quote from: detroit on Eylül 23, 2007, 10:11:27 AM
ne derseniz diyin ben ogün sanlısoyu cok seviyorum ya kardesim bu siteye kötü sey yazıcaksan veya sevmiyosan niye giriyosun ya lütfen sevenler gelsinnn ;D

söyle bi yazdıklarınıza baktımda hepiniz bişeyler yazmak için yazmışınız ama severek yazmanızı isterdim neyse benden bu kadar  :D :o

ben bişeyler yazmak için yazılan bi mesaj göremiyorum :) ogüni sevdiğin için böyle düşünüyosun.. bende yapıyorum bazen snein gibi böyle.. :D

ölü gelin

Quote from: detroit on Eylül 23, 2007, 10:11:27 AM

bir şey nasıl oldu demi 8)

biz burda zaten pozitif elektrik dolu sevgi pıtırcıkları şeklinde mesajlar yazıyoruz asla eleştiri yapamayız =)