Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

fantastik kitaplar

Başlatan Doqqyjuice, Ağustos 18, 2007, 05:08:25 PM

Previous topic - Next topic

Hasan-Can

oyunlarını oynuyorum çok güzeller

artemis

:)ben en son fantastik kitap olarak "Sigrid ve kayıp dünyalar" serisini okudum serge brussolo yazarı ilk üçünü okudum 4. kaldı oda  söledim kitapevine getircekler alıp okucam ama hangi ara bilmiom bu aralar sınavlar yoğunda :-\

black_ece

en son elime geçen fantastik kitap ki yaklaşık olaraktan neredeyse iki yıl olmuş =)
"kuzey ışıkları" ki şu an sanırım "altın pusula" adı altında gösterimde
onu da tam bitiremedim bi bakıcam bu ara =))

neverforgivenangel

tolkien'in bütün kitapları harika... yüzüklerin efendisini sevenlere şiddetle silmarillionu ve hobit tavsiye ediyorum. hobitte yüzüğün gelişini ve olayların geçmişini; silmarillionda ise orta dünyanın ve ırkların yaratılışını ve tüm herşeyin başlangıcını öğrenebilirsiniz...

Chaz.Glsn.Mike

yüzüklerin efendisiii :)
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

linkieboppers

yüzüklerin efendisi we harry potter bence.. ki ikiside dunya da hem kitap hem de film bakımından rekorlar kırdı..

ezqi

harry potter---------------
ben daniel ın küçük hayranıyım  ;D

Kozy_mac

ejderha mızrağı serisi eragon biraz basit kaçar ama zevkli tolkienın çoğu makalesini okuyabilirsiniz.Sesler :Ursula K. Le Guin.  zaman çarkı serisi.KUZGUN GEÇİDİ.Ve bir farklı tada sahip olan excalibur savaş lordu yıllıklar kitapları daha çok kitap var elimde hoş kitaplar olursa size yazarım
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!