Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

ilk defa Linkin Park dinleyecek olan birine tavsiyen ne?

Başlatan Ra[P]uNzEL, Ağustos 18, 2007, 10:09:06 PM

Previous topic - Next topic

Glsn

Eft bn tam bi numb mayayığım ve tabi ki de crawling(ilk kez dinleyecekler için biraz ağır ama..) ;D ;)
GÜLSEN&MERT

ShapeshifteR

gerçekten de yavaş yavaş girmek gerekio crawling bu yuzden son sıralarda olmalı ben ilk dinlediğimde Lq nin hiç  sevmediğim şarkısıydı. başlangıç için numb,breaking the habit, in the end güzel..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Darkgreen

Önce qwerty ve wish. eğer severse,papercut,don't stay diyeg ider..
Don't want to reach for me, do you?
I mean nothing to you...
The little things give you away.

seren

tekk cümleyle şöle derdimm'asıll hayatınn şimdi başlıyorr hazırr ollll!!' heheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

BUSE

tabikide NUMB

rock angaiz

ben olsaydım  ona step close   şarkısını dinletirdim .arkasındanda    pepercut u  dinletirdim enson olarakta  ve crawling  şarkısını  da  dinletirdim a plance for my  şarkısını dinletirdimm . :) :) :) :) :) :) 

mike yi  çokkkkkkk  seviyorum ya   mike yi  gördüğümde zaten  bittim    ;)

deniz

Lord_sPider

bende eger gitar calmayi bilmiyorsan git bir gitar al ve ogrenmeye bak derdim(vede muzikten zevk larak dinlemeye basladigin gun bu gun derdim)

faint666

Hit The Floor. Nobody's Listening. Don't Stay. Runaway.dinlesin sonra onda akıl kalır mı görür

Linkin_qark

bende ilk önce a place for my head ı dinletirim tabi scream yerinde korkmassa sonra from the inside sonra papercut daha sonra crawling daha sonrada numb ama en sonda no more sorrow birde figure 09,  qwerty,faint ti unutmusum

skate.lp

numb bnm favori şarkımm.... ilk onu dinletirdim snra crawling one step closer bleed it out a place for my head.. ffln...
# LiNKiN ParK #...

u_cosar

ben olsam NUMB u dinletirdim...

Heart Attack

In The End olurdu ilk tavsiyem . Hatta denedim ve işe yaradı  ;D
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

ire_m_ike

önce one step closer önerirdim daha sonra numb in the end fln aslında hepsi mükemmel ;D ;)

Ra[P]uNzEL

merhabalar uzun bır suredn sonra gene geldım ewt yya nıe kesıldık yazın yazın serbest ;D

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

tokiooo

hmen one step closeri dnletrdm we eminim dinlediğine pişman olmazdı