MTV Avrupa Müzik Ödülleri '07 : En İyi Grup Linkin Park

Başlatan gokhan, Eylül 01, 2007, 01:50:10 PM

Previous topic - Next topic

ıllp

Quote from: gokhan on Ekim 20, 2007, 05:17:53 PM
Quote from: ıllp on Ekim 20, 2007, 12:41:29 PM
şimdi sadece  3 dalda adaylar:(:(
ıyı baktın mı 3 mu 4 mu?
valla yüz kere baktım 3 :'( :'(  aama siz ''''maximum seviyeye ulaşıldı'''' yazıncaya kadar oy verin ben hergün öyle oy veriyorum lütfennnn  ??? ??? :( :-* ;D :)

haruka

kendi adıma söliim weriyorum... ;D  :)

lppllp

laaaan ;D  evanescence slipknot metalicca dinliomusunnus  sizz :D

jensou

weriiim bari bn de :D

//rocker//mike

arkadaşlar deminden beri deniyorum oy veremiyorum oylama bitti mi? sadece avrupanın yeni seslerine verebiliyorum sizlerdede öyle mi?

NEVERlandLP

Quote from: //rocker//mike on Ekim 30, 2007, 08:32:03 PM
arkadaşlar deminden beri deniyorum oy veremiyorum oylama bitti mi? sadece avrupanın yeni seslerine verebiliyorum sizlerdede öyle mi?
bende tam tersine veremiyorum  :-\ nasıl oluyoki?

//rocker//mike

benim aklım almadı bu işi 2-3 gündür veremiyom hemde off kafayı yicem ...! >:(

ıllp

aynen yhaaaaa  bence oylama bitti  :-[ :-[

//rocker//mike

şu an annemler yüzünden izleyemiorum lp ödül fln aldımı son durum ne bilen varmı????

chester_linkinpark_mike

ewt arkadaşlar son durumu bilen varmı yha????

haruka

ya sadece kırmızı halıdan bzı görüntüler izleyebildim..biri sonucları yazsın lütfen...:)

ya şimdi baktımda..ödülün biri 30 second to mars a gitmiş,album of the year dalındada nelly furtadomu ne almış...diğer 2 kategoriyi bilmiyom..:(

//rocker//mike

arkadaşlarr eğer yanlış anlamadıysam demin 'rock band' kategorisinde kazanan LINKIN PARK.......!!! ÇOKK MUTLUYUM ŞU ANNNNNN  ;D ;D ;D :D :D

haruka

eett dogru anlamışşın.. ;Dlp kazandı. ;D.bu arada ödül törenının tekrarı ne zaman bilgisi olan warmı? ;D  ;D  ;D  ;D

//rocker//mike

ya bnm aklıma başka bişe takıldı lp  kazandı tamam ama ödülü gidip almadı  :-\ sonra mı alcak ???

Arrive1907

MTV 2007 Avrupa müzik ödülleri dağıtıldı  En iyi grup: Linkin Park   ;D