Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Uykusuz

Başlatan black_ece, Eylül 03, 2007, 03:58:43 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

Yiğit Özgür ve ekibi UYKUSUZ adlı haftalık dergi ile geri dönüyorlar.Dergi çarşamba günleri yayınlanacak.Bir çok reklam filmi ve AVrupa Yakasından tanıdığımız Engin Günaydın da dergide yazacak.

delilah

iyi ya ben de melül melül bakıyodum büfelere yiğit özgürün dergisini görürüm diye..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

raines

ne alaka yiğit özgürün dergisi yada yiğit özgürün tayfası. ben bu adamı cok sevıyorum fakat bu adam için alınmasına karşıyım yada sırf bu adam da var dıe bu adamın dergisi denmesıne karsıyım.

kaldı ki o dergiyi cıkaran insan dergi sahibi insan uğur gürsoy ne kadar acaip demi penguenın kucuk bı bolumunde yazan adam dergi çıkartmış takdir ettim kendisini.

Dergi yorumuna gelince penguenden bi farkı yok sadece bize haftada 3 mılyon verdırtcekler tek sorun o

delilah

hani öyle dememizin medyada yiğit özgür ün başı çekmesi ile,, yiğit özgür ve ekibi tanımlamasının bi etkisi var yani.. ama aynı zamanda da evet yiğit özgürün ersin karabulut un köşeleri için alırım dergiyi penguende olduğu gibi.. uğur gürsoy u da cidden tebrik etmek gerek yani o ayrı bi mesela ;D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

raines

o ayrı bi mesela iyi olmuş yani mesele diycektin neyse.
benim uykusuzda farklı gördüğüm format pek yok yani nasıl desem lemandan penguene gecenleri gördük cok ayrı bi hava vardı ama penguenden uykusuza gecenlerde ayrı bi hava yok.
bu arada biz gençlerin gülebildiği karikatürler bu yiğit özgürler serkan altuniğneler vs vs. farkındaysanız onların karikatüründe espri yoktur daha cok sacmalama vardır ve biz bunlara güleriz. Cogu insanın ben selcuk erdemi okuduktan sora ee diye baktığını gördüm ama yiğit özgür yada ne biliym onun gibi egnç işi karikatüristler biraz işi elini almış gibi gelıyo ve bu acıkcası benım pek hosuma gıtmıyo cunku bır cok genç karikatürist onları örnek almaya başladı bizlerde vardık bunların içinde doğru konusmak gerekirse.
Geçen annemle otobusteydık penguen vardı elımde serkan altuniğnede bir olaya çok güldüm annem dedi ki hangisine gülüosun bakiyim bide ben güliyim dedı verdım okudu amannn bu ne şimdi espri mi dedi haklı kadın çünkü onlar gerçek esprilerle yada gercek karikaturlerle büyümüşler. ilerde belki bizim cocuklarımızda serkanlara yiğitlere bu mu komik dicek =)
kısacası ben karikatur olayıının raydan yavaş yavaş saptıgını görüyorum ama halada o kızdıgım karikaturlere gülerim malesef =)