Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Dövme,piercing vs...

Başlatan Sumween, Mayıs 11, 2007, 09:49:30 PM

Previous topic - Next topic

NEVERlandLP

ya ne demek bir mesele 3.derece yanık diyor adam mikrop kaparsa ne kadar acı bişey ya...ayrıca o kulakları berbat duruyor bence hani yuvarlak yuvarlak yapmışlar ya of berbat ya...

Sumween

Zaten güzel duracağını düşündüğü için yaptırmıyor ki... Kendi de söylüyor bi yerde ''farklılık için'' diye... Kendini farklı hissediyo ve dışgörünüşünün de içi gibi farklı olmasını istiyo,sağlam bi inanış ve istek var ne kadar acı çekerse çeksin yaptırır onu... Eğer güzel durduğunu düşünseydim ben de yapmayı düşünürdüm ama beğenmiyorum o aşırılıkları... Tam göz önünde olmayan arada göze ilişecek ve bu şekilde dikkati çekecek ufak şeyleri tercih ederim... Fazla büyük olmayan bi dövme gibi, kolun iç kısmında... Yakında da olucak inşallah :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

linkieboppers

sanırım chester yenı bır dovme yaptırmıs koluna resimleri koyuyorum ama resımlerden seklının ne oldugu pek bellı olmuyor..

resimlerden bu videodan alınma.. : http://www.youtube.com/watch?v=uJADEPtRb-M (2:10 da yakından gorebılırsınız..)

lpbn

Quote from: NEVERlandLP on Nisan 06, 2008, 06:46:52 PM
ya ne demek bir mesele 3.derece yanık diyor adam mikrop kaparsa ne kadar acı bişey ya...ayrıca o kulakları berbat duruyor bence hani yuvarlak yuvarlak yapmışlar ya of berbat ya...
evet bazılarına göre bir mesele onu yaptırmayı düşünen bir defa 3. derece yanık mıdır nedir onu göze alıp gitmiştir dimi yani adam yoksa bilmiyor mu oranın açıldıktan sonra nolacağını.onu oraya zorla götüren biri yok sonuçta madem farklı olcakmış madem istiyormuş acıyı göze almış o zaman.
snowflake in my hand

NEVERlandLP

öbürlerine bakarsan dediğin doğru yani farklı olmak için bence illede bu kadar abartmak gerekmez...neyse bu benim şahsi fikrim...

shimy

bu yaz canım lethem için diğer koluma da eşşek şeyi kadar  LETHE yazdırcam her şey lethem içün  :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

tuana

ben çok seviyorum pierrcing ençok hoşoma kaşıma istiyom ama amasssı var ailem  :)

ölü gelin

saçmalıyorum evet ama belli bi yaştan sonra sıkılmaya başladığımı farkettim yani şu an piercingimi çıkarsam hiiiiç gözümde yok  şimdi millet böyle fıkır fıkır kanınız kaynıyo ya ondan öyle istiyosunuz filan (bende sanki 1950 lerden kalmış gibiyim) yaptırırken ailemle çok uğraştığım için çıkarmaya kıyamıyorum ama hakkaten varlığı yokluğu bir oldu yahu 

Sumween

hıı aynen..
Ama dövme hala kafamda..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_mike_chester

en iii akla dövme gelio zaten=)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ßiLL

kuLağımda topLam 9 tane deLik var..biri kapandı ama..(:
yüzüme dokunmadım ama düşünüyorum..(:
dövmeLer geçici..gerçek yaptırmam herhaLde..biLmiyorum ama..(:

-Siyah biLe kaybetmiş asaLetini yokLuğunun karanLığında..-
-KaranLık bir ışıkLa dehşet verir asLında..çünkü yaLnız kaLamazsın..göLgen vardır yanında..-
-GüLmek bana yakışmaz..çehrem güLse ruh aLışmaz..-