Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

fazıl say:''ülkemi terk ederim''

Başlatan merve t., Aralık 15, 2007, 08:28:20 PM

Previous topic - Next topic

neverforgivenangel

Quote from: LParanoid on Aralık 31, 2007, 11:04:47 PM
yaa islamcılar zaten kazandı ne demek yaa...yani ülkede islamcı,isevici,musevici falan mı var...bide abi laiklikle türbanın ne alaksı var yaa...türbanın laikliğe ne zararı var türban takılınca ülke şeriatla mı yönetiliyo...kimin neresine batıyo bu türban yaa...sanada güle güle fazıl valla kim ne derse desin isterse bu ülkede gelmiş geçmiş en büyük sanatçı olsun şahsen ben bu adamın gitmesine sevinirim...

türbanın laikliğe zararı varmı var hemde nasıl.  laiklik nedir ve bizim için neden önemlidir  neden gelmiştir; türban nedir ONLAR için neden önemlidir ve nden gelmiştir sorularının cevaplarını tarafsız kaynaklardan bul o zaman görürsün ne alakası varmış. tabi diğer yazılara da bakınca görmek eğer işinize gelirse

LParanoid

Quote from: neverforgivenangel on Ocak 01, 2008, 05:40:24 PM
yaa islamcılar zaten kazandı ne demek yaa...yani ülkede islamcı,isevici,musevici falan mı var...bide abi laiklikle türbanın ne alaksı var yaa...türbanın laikliğe ne zararı var türban takılınca ülke şeriatla mı yönetiliyo...kimin neresine batıyo bu türban yaa...sanada güle güle fazıl valla kim ne derse desin isterse bu ülkede gelmiş geçmiş en büyük sanatçı olsun şahsen ben bu adamın gitmesine sevinirim...

türbanın laikliğe zararı varmı var hemde nasıl.  laiklik nedir ve bizim için neden önemlidir  neden gelmiştir; türban nedir ONLAR için neden önemlidir ve nden gelmiştir sorularının cevaplarını tarafsız kaynaklardan bul o zaman görürsün ne alakası varmış. tabi diğer yazılara da bakınca görmek eğer işinize gelirse
bize okulda öğrettiklerine göre laiklik devlet işine dini karıştırmamaktır...benim ablam sırf türban sorunu yüzünden başını açmak istemediği için üniversiteye gitmedi...benim ablamın suçu neydi???takmışsınız bi türbana gidiyosunuz...hem dağda bizim için savaşan askerinde anası bacısı karısı türbanlı onlar niye savunuyo ki bu ülkeyi laikçiler çıksın dağa...bence dağdaki teröristler halt yemiş siz onlardan daha bölücüsünüz...özgürlük özgürlük diyosunuz o zaman bırakın isteyen özgürce türbanını taksın okuluna özgürce gitsin...

neverforgivenangel

Quote from: LParanoid on Ocak 01, 2008, 07:38:48 PM

bize okulda öğrettiklerine göre laiklik devlet işine dini karıştırmamaktır...benim ablam sırf türban sorunu yüzünden başını açmak istemediği için üniversiteye gitmedi...benim ablamın suçu neydi???takmışsınız bi türbana gidiyosunuz...hem dağda bizim için savaşan askerinde anası bacısı karısı türbanlı onlar niye savunuyo ki bu ülkeyi laikçiler çıksın dağa...bence dağdaki teröristler halt yemiş siz onlardan daha bölücüsünüz...özgürlük özgürlük diyosunuz o zaman bırakın isteyen özgürce türbanını taksın okuluna özgürce gitsin...

size sadece o kadarını öğrettilerse allah bilir imamhatipe gittin sen.  kafasındakini çıkaran girer üniversiteye çıkarmak istemeyen peruk takar bere takar. benim okuduğum yerde de bir sürü var türbanlı o biraz sizin probleminiz.belki de işine gelmediği için bu yüzden görmek istemiyorsun sorunu. türbana taktık  ve asıl doğuracağı sonçlara  taktık zaten saydım ama onlarda sana normal geliyordur allah bilir.

ayrıca askerlerimiz dağda ülkeyi bölmek isteyen pkk ya karşı savaşıyo birileri gibi yönetimi değiştirmeye çalışanlara değil.onları  aynı kefeye nasıl koyabiliyorsun git kendini eğit biraz saçmalamaya başladın sen. dağa gidenler türk evlatları. arap  da değil hani belki anlarsın diye söylüyorum lazım bir bilgi.

ShapeshifteR

Quote from: merve t. on Aralık 31, 2007, 11:28:11 PM
evt haklısın..nedir bu islamcıydı bilmem şucuydu bucuydu...nedir yani...doğdum doğalı hep aynı mesele...

bu sorunları ortadan kaldırmak için yapılması gereken içimizde laik olduğunu ileri sürüp olaylara at gözlüğüyle bakanları pasivize etmek...

çekemeyenler çok... çoğu dinle alakası olmayanlar (aynı zmanda bütün türkiyenin öyle olmasını isteyenler), BİZİ (%70'i :) ) ülkesinde rahat yaşatmak istemiyor...
hadi devlet dairelerinde çalışma hakkı neyse de okuma hakkını bari elinden alma.. bu sana laikliğinden hiçbirşey kaybettirmez.
böyle kendilerini azınlıkta hissedince sağa sola kaçmaya başlarlar...

Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

LParanoid

Quote from: neverforgivenangel on Ocak 01, 2008, 09:29:01 PM
Quote from: LParanoid on Ocak 01, 2008, 07:38:48 PM

size sadece o kadarını öğrettilerse allah bilir imamhatipe gittin sen.  kafasındakini çıkaran girer üniversiteye çıkarmak istemeyen peruk takar bere takar. benim okuduğum yerde de bir sürü var türbanlı o biraz sizin probleminiz.belki de işine gelmediği için bu yüzden görmek istemiyorsun sorunu. türbana taktık  ve asıl doğuracağı sonçlara  taktık zaten saydım ama onlarda sana normal geliyordur allah bilir.

ayrıca askerlerimiz dağda ülkeyi bölmek isteyen pkk ya karşı savaşıyo birileri gibi yönetimi değiştirmeye çalışanlara değil.onları  aynı kefeye nasıl koyabiliyorsun git kendini eğit biraz saçmalamaya başladın sen. dağa gidenler türk evlatları. arap  da değil hani belki anlarsın diye söylüyorum lazım bir bilgi.
vallaa istediğini söyle seçimi kazandık mı kazandık bitti...istediğiniz kadar çırpının ki zaten bu son çırpınışlarınız türban yasağı kalkacak herkes üniversiteye rahat rahat türbanıyla girecek...sizde anca oturduğunuz yerden sallamaya devam edeceksiniz hiçbişey yapamayacaksınız...hem bu iktidar madem o kadar gerici halk niye 2. defa bu iktidarı seçti o zaman bizim halkımız aptal...daha doğrusu sizin söylediklerinize göre aptal...

Doqqyjuice

simdi sorun bana gore ne turbanda ne perukta ne saçta ne postişde... sorun bunların altında bulunan gelişmemiş beyinlerde... hadi turban takanı "şeriatçı" sanan lahana beyinliler var diyelim... etek giyeni "namussuz" gören turp kafalılara ne demeli? imam nikahı kıyanı "yobaz" beraber yaşayanı "iffetsiz" goruyo bu saydıgım taraflar... bu saydıgım tarafların biri Türkiye Cumhuriyeti'nin %30 unu digeri %70 ini olusturuyomus (kime gore neye gore? ulen bu kadar genis caplı bi anket yapıldı da bana niye sorulmadı ki?) universiteye turban girsin nolucak diyen %70 bikinili kadın resmi var diye billboard ları karalıyo... e babuş bu ne perhiz bu ne lahana tursusu? demezlermi adama "la celisme kendinle" diye? once beyinler gelisecek... once her iki tarafta bazı seyleri sindirecek... sonra "özgürlük" olur merak etmeyin... o %30 %90 olmayıversin efendim? %30 ozgurce yasabiliyomu? o zaman sorun yok... aynı sey %70 icinde gecerli %90 olmayıver?
iktidara gelince... yahu guzeller adamların rejim degistirmeye yonelik bi hareketini gormedim ki ben? o isin gorunen yuzu... %70 e yaranıyolar ki muslugun suyu kesilmesin... kasalara akan paraların rejiminde duzensizlik yasanmasın... bu %70 "benim iktidarım" olarak bakıyoda senin iktidarın seni doyuramadı ki? hicbirimizin iktidarı degil o... gazozumuza ilac atmıslar haberimiz yok... sorun turbanın serbest bırakılmasında degil... sorun sacını basını afedersiniz gotunu ac dolas da degil... sorun dolandırılmamızda... biz birbirmize lolo yaparken adamlar 7 sulalelerine yeticek parayı muhtelif banka hesaplarına 3 er 5 er yatırdılar bile... insanoglu parayı gormeyiversin... insanoglu guce erismeyiversin... anında soker alır butun dinini imanını ideolojini... siz daha hala yanlıs yerde mekik dokuyosunuz... esen kalın efenim...
Remember remember the nineteenth of November...

neverforgivenangel

evet katılıyorum o seçen %47 aptal ;D bunu bilmen de güzel ;D ;D

Doqqyjuice

aaa sen beni anlamıssın ama... :D

helal be sana beni bi kisi anladı oda yanlıs anladı diyecegime bi kisi anladı kokuna kadar anladı somurdu butun dusuncelerimi diicem artık... coh yaşşa seyn nevaforgivenencıl! :D
Remember remember the nineteenth of November...

neverforgivenangel

önemli olan birileri yanlış yolda olduğunu anlamalı ;D

ousan

neler görüyorum... yazık :(
bu ne demek ya... çoluk çocuk lafları...

vallaa istediğini söyle seçimi kazandık mı kazandık bitti...istediğiniz kadar çırpının ki zaten bu son çırpınışlarınız..... vb vb...

inanılır gibi değil.. ne diyeceğimi bilemiyorum...

türban konusunada gelince... o konuda çok kararsızım...
serbest olmasınıda isterim olmamasınıda...
neden olmasını isterim: olsunda artık onların o dırdırlarından kurtulalım.nede olsa bişey değişmiyor... türbanın üzerine peruk takıp yine giriyolar... ellerine bu konuda koz verilmemiş oluruz.. sonra gelip özgür olamıyoruz diye fışkıdılanmazlar...
neden olmamasını isterim: benim görüşlerime ters....

LParanoid

Quote from: neverforgivenangel on Ocak 02, 2008, 06:39:14 PM
evet katılıyorum o seçen %47 aptal ;D bunu bilmen de güzel ;D ;D
it ürür kervan yürür...

neverforgivenangel

evet birileri üremeye devam edecek türban mürban derken başka şeyler de demeye devam edecekler ama biz 1919 da başlayan yürüyüşe devam edeceğiz. bu kervanı durduramayacaklar üreyip sadece havlayacaklar.

LParanoid

Quote from: neverforgivenangel on Ocak 03, 2008, 03:16:33 PM
evet birileri üremeye devam edecek türban mürban derken başka şeyler de demeye devam edecekler ama biz 1919 da başlayan yürüyüşe devam edeceğiz. bu kervanı durduramayacaklar üreyip sadece havlayacaklar.
:P türban yasağı kalkınca görecez g.tünüzü :P istediğinizi söyleyin ....den aşşaaaa çünkü hiçbişey yapamıyosunuz konuşarakda hiçbişeyi önleyemiyeceksiniz zaten ;D

neverforgivenangel

şöyle yada böyle dini terbiyenle de görüyoruz ki sen kendini 1919 ruhundan ayrı görüyorsun. bu yorumları yazan kişinin ne olduğunu biliyoruz ya artık muhatap almaya gerek yok bundan sonra. devlet düşmanı ampul kafalı

LParanoid

Quote from: neverforgivenangel on Ocak 03, 2008, 03:39:19 PM
şöyle yada böyle dini terbiyenle de görüyoruz ki sen kendini 1919 ruhundan ayrı görüyorsun. bu yorumları yazan kişinin ne olduğunu biliyoruz ya artık muhatap almaya gerek yok bundan sonra. devlet düşmanı ampul kafalı
öncelikle şunu sölim devlet düşmanı falan değilim olsam da açık açık sölerim çekinmem...ayrıca 1919 da bu ülkeyi ayakta tutmak için dişini tırnağına takan annelerimizde türbanlıydı bunuda unutma...bana da istediğinizi söyleyin umrumda değil isterseniz gerici diyin isterseniz taş kafalı ben bu fikirlerimden dolayı kendimle gurur duyuyorum...asıl devlet düşmanı olanlar halkı islamcı şucu bucu diye bilmem kaç parçaya bölenlerdir...