Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

en iyi 50 futbolcu(futbola devam eden)

Başlatan lp_ken_an, Haziran 28, 2007, 10:50:23 PM

Previous topic - Next topic

LpNumB

Quote from: tome3.mpq on Temmuz 20, 2007, 10:27:42 PM
kardesım sorun sende futbolu ne dıe zevk almak ıcın ızlıon futbolu bıde kazanma hırsı ıcın ızle asıl zevk orda
hep derler kaybettık ama cok ıyı oynadık ulan mıllet senden ıyı oynamanı beklemıo gol ıstıo skor ıstıo galıbıyet ıstıo hersey sadece kazanmak kazanmak kazanmak o malubun ustundekı ezıklık duygusunu gormek kadar ınsana zevk veren bısey bılmıorm

Abi ben maçtan zewk almış olablrm ama oyuncunun oynayışı gözüme hoş gözükmeyeblir bnm anlatmak istediğim buydu sen genelden bahsetmişsn

lp167

kaka nın 1. liği ile c.ronaldonun 3. tam isabet olmuş.ama essien ile totti yer değiştirirse tam olurdu.totti 10. olmamalı.5.lik yakışır.ilk 5 te olmalı.roma yı tek başına ayyakta tutan adam.

rockn_rap

bnce de TOTTİ . Ama yakın zamanda futbola weda eden futbolcuları diosanız HAGİ ile BATİSTUTA'yı tek geçerim
PACIFIST SONS

lp_mike_chester

bana göre en ii 50 futbolcu yazmak yerine en ii futbolcu kim derseniz gözü kırpmadan tabikide kaka derim... :)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lp_s3rh@t

Quote from: lp_mike_chester on Ekim 18, 2007, 11:01:42 PM
bana göre en ii 50 futbolcu yazmak yerine en ii futbolcu kim derseniz gözü kırpmadan tabikide kaka derim... :)
naim sen git kaka ye yaa :) bnce c.ronaldo
bu arada bu konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum sonunda kızların giremeyeceği bi konu bulundu :)

Shot at 2007-07-09

lp_mike_chester

c.ronaldo yu çok seviyosan evlen o zaman ;D

lp_d!do

Quote from: lp_s3rh@t on Ekim 18, 2007, 11:26:00 PM
Quote from: lp_mike_chester on Ekim 18, 2007, 11:01:42 PM
naim sen git kaka ye yaa :) bnce c.ronaldo
bu arada bu konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum sonunda kızların giremeyeceği bi konu bulundu :)
sen öyle san pis şişko:D bncede ronaldo :D
!!!kusursuz bir hatayım!!
[/b][/font]

lp_mike_chester

nerden bilion şişko olduğumu ? gördün mü ;D