Harry Potter Hayranlarına Müjde!!!(okuyun)

Başlatan linkieboppers, Aralık 31, 2007, 07:53:28 PM

Previous topic - Next topic

linkieboppers

harry potter hayranlarına müjde!!serinin son kitabı olarak bilinen harry potter ve ölüm yadigarları serinin son kitabı olmadığı açıklaması yapıldı..Kitabın yazarı J.K. Rowling küçük hayranlarından gelen baskılardan dolayı seriye devam edeceğini söyledi...kitap serisinin devam etmesi yeni filmlerin de çıkacağı anlamına geliyor..yeni filmde yine aynı oyuncuların oynayıp oynamayacağı ise merak konusu..
yeni kitap için harry potter hayranlarının biraz daha sabretmeleri gerek.. :)
(yanlış bi yere actıysam knuyu özür dilerim duyunca heyecandan ne yapacağımı bilemedim.. :-\)

Chaz.Glsn.Mike

ewd yaşasın ilk yorum benim Pınar'cım :) HArry Poter güzeldir kitaplarını okudum seviyorum dieyebiliriz. Serinin devamı geleceğine sevindimm :D
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

ousan

ah aman tanrım yastaydım bitti diye.. ama devam etmeside suyunun çıkma ihtimalinin yüksek olacağının bi habercisi :S

linkieboppers

SPOILER-SON KİTABI OKUMAYAN BU MESAJI OKUMASIN
evet suyu cıkabilir çünkü yeni bir senaryo yaratmak çok zor olcak hele de her şey yoluna girmişken...

black_ece

Quote from: ousan on Ocak 01, 2008, 03:49:04 PM
ah aman tanrım yastaydım bitti diye.. ama devam etmeside suyunun çıkma ihtimalinin yüksek olacağının bi habercisi :S
hakkaten ben de üzülüyodum fekat tadında bırakması iyi olurdu

merve t.

nasıl devam ettirecek ki ya...ölüm yadigarlarında 19 yıl sonrasını anlatmış...keşke tadında bıraksaydı :-\

ousan

Quote from: linkieboppers on Ocak 01, 2008, 04:49:19 PM
evet suyu cıkabilir çünkü yeni bir senaryo yaratmak çok zor olcak hele de .....................

yaptığın şey çok ayıp...7. kitabı okumayan ama bu konuya bakan birileri olabilir... bunu düşünmen gerekirdi!!!!

hermione

19 yıldır yara izi hiç acımamıştı gibi bir ifade vardı ben ordan biraz kıllanmıştım belki devam eder die  :-\
ama filmlerde aynı oyuncuların olmayacağı kesin yani o kadar yıl sonra aynı çocuklar nassı oynasın ki  8)

haruka

bu gün bende bi gazetede okudum..zaten hikayenin devam kısmının tamamı harry nin basından gecenlerden olmucakmış...yeni kişiler we olaylar olcakmış...yani harry potter ı diil,sihirli dünyayı dewam ettircekmiş:)

ousan

Quote from: hermione on Ocak 01, 2008, 10:52:23 PM
19 yıldır yara izi hiç acımamıştı gibi bir ifade vardı ben ordan biraz kıllanmıştım belki devam eder die  :-\
ama filmlerde aynı oyuncuların olmayacağı kesin yani o kadar yıl sonra aynı çocuklar nassı oynasın ki  8)

o ifade acıdığını belli etmiyoki.. acımadığını ve acımıcağını belli ediyo...

ebru_91

bnce devam etmez etmesinde gayette güzel bitti tadında bırakmak lazım ya 19 yıl sonnası fln anlatılmasaydı devam edilmesini isterdim :)
cursedprincess

neverforgivenangel

zirvedeyken bırakacaksın yoksa hakan şükrü gol kaçırır gibi olursun.. yada tolkien gibi aynı olay kurgusu içinde başka bir hikaye anlatacaksın geçmişi eski  hikayeleri ama hayriyi anlatması işin cıvkını çıkarır >:(

hermione

Quote from: ousan on Ocak 01, 2008, 11:24:59 PM

tmm işte bende onu diorum acımamış ama belki acıyabilir ilerde, açık kapı bırakılmış gibi sanki  ;) :D
bu arada bencede devam etmesin, nassı olcak yani, harry kocaman adam oluyo o zaman ::)

linkieboppers

Quote from: hermione on Ocak 03, 2008, 07:09:34 PM
Quote from: ousan on Ocak 01, 2008, 11:24:59 PM

tmm işte bende onu diorum acımamış ama belki acıyabilir ilerde, açık kapı bırakılmış gibi sanki  ;) :D
bu arada bencede devam etmesin, nassı olcak yani, harry kocaman adam oluyo o zaman ::)
emin değilim ama bence harry i anlatmaz.. :-\ eger onu anlatırsa işin cılkı çıkar.. :-\

thanoth

Devam etmeyeceğini gerçekten düşünen olmuş muydu?

$$$?