Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

sınavda kopya çekme yöntemleriniz neler?

Başlatan bLOODsUCKEr, Ocak 13, 2008, 02:48:20 PM

Previous topic - Next topic

wape

üni de bile, hatta 10 asistanın olduğu (50 kişiye bakıyorlar) amfide bile işe yarayan taktiği kullanıyorum ;D sınav genelde çok sayfalı olduğundan sınav kağıtlarının en altına özenle hazırladığım sadece benim anlayabileceğim şekildeki kopya kağıdımı koyarım, uygun fırsatta bi parmak hareketimle açar veya gizlerim ;D bilemediklerimi yazıyorum yazarkende çoğunu öğreniyorum zaten, bence en iyi öğrenme yöntemlerinden biri ::) ama en iyisi oturup inek gibi çalışmak ya :D

black_ece

bizim sınavlar ezik en fazla iki üç sayfa oluyo anında yakıyolar valla görünce =))
hocanın arkasını dönmesi,hocanın eksik kağıtları araması,hocanın ders öğretmenini sınıfa çağırmasını fırsat bilerekten

-nurdan üç neeeeeeeeeeeeee?????

+hımmm 65 galiba onun cevabııığğğ

ya da

+ece 4. sonru neey??
-paradigmaaaaaaaa

ousan

lisede çok çekerdim ama şimdi çekemiyorum.. korkuyorum... çünkü hep uyuz asistanlara denk geliyorum... birini öldürücem.. :D :S

berkut96

ÜÜĞ
ÜOPPIOĞIOOTYITUOÜ

genç rockçı:-)))

ben küçük postit kağıtlarına yazar ve etekliğimin pilelerine saklarım zaten arkada oturduğun için süper işime yarıyor ;D  ;)
akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin:D

ads1940

kalfre kopya yazmak sırayı döşemek bacağa kgt yapsıtırmak vs vs....
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE

the_R8Ds

a4 kagidina yasılan kopyalari kırtasiyeye gidip fotokopiden a5 kagıdına fotokopisini cekmek 

LpNumB

Montların asılı olduğu duvar tarafnda oturuyorum..Montun cepleri işte anladıns

sheyda

hiç denemedim ama bildiğim tek birşey var sorarsan yanındaki inek olsun ki doğru cevabı sölesin  ;D daha doğrusu gerek kalmıyo ben çalıştıktan sonra ne gerek var bilemediğim olsa bile sormam ::)
»-(¯`v´¯)-» MÏ¢H€aL |KêÑ¿í»-(¯`v´¯)-»

Ash-iie

En klasiğinden kağıt atma.

lpbn

fısıldaşarak olablr" ;D bi gün kopya için kalemkutuyu yırttım arasına koydum hoca dönüncde ordan baktım az kalsın yakalanıodm ;D bi gün de direk kitaptan baktım hoca bi döndü kitabı altıma koymak zorunda kaldım hoca bi kaldırmıştı herkezi ayağa adam çok zezgiliydi fu*k dedim içimden  ;D  ;D  ;D
snowflake in my hand

beanlie

sanırım en güzel kopya çekme yönetmi bnde:D şimdi ilk olark 2 mp kamerası olan bi cep telefonu olması lazım snra yazılı kağıdı dağıtırlır dağıtılmaz resmini çekiorm daha snra daha önceden ayarlamıs olduum arkdsma yolluyorum çektiğim resmi oda telefondan resmi  pc sine atıyor we daha snra cvplar bana geliyor çok güzel yöntem bu sayede çok dersten geçtim :D

bLOODsUCKEr

Quote from: beanlie on Mart 10, 2008, 09:49:12 PM
sanırım en güzel kopya çekme yönetmi bnde:D şimdi ilk olark 2 mp kamerası olan bi cep telefonu olması lazım snra yazılı kağıdı dağıtırlır dağıtılmaz resmini çekiorm daha snra daha önceden ayarlamıs olduum arkdsma yolluyorum çektiğim resmi oda telefondan resmi  pc sine atıyor we daha snra cvplar bana geliyor çok güzel yöntem bu sayede çok dersten geçtim :D

ohaaaa

ShapeshifteR

en basit ve en güvenilir kopya yontemi pelikan silgi içine sıkıştırılan bir adet kopya kağıdıdır.. hoca uzaklardayken silginin kartonu biraz açılır ve hedefe ulaşılır.. daha iyi performans almak isteniyorsa silginin, kağıdın köşeleriyle temas etcek yerleri oyulur... makineci olduğumuz için biz eğe ile yapıyoruz bunun yerine törpü vb gibi aşındırıcı aparatlarda kullanılabilir...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

linkieboppers

Quote from: beanlie on Mart 10, 2008, 09:49:12 PM
pekı cevapları bulması cok uzun sure almıyor mu??ya da sen hiç yakalanmadın mı?? aman tanrım ya diyorum baska da bişey demıyorum.. :D :-X