Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Gta 4

Başlatan Heart Attack, Ocak 23, 2008, 08:38:23 PM

Previous topic - Next topic

neverforgivenangel

oba bak bu güzelll resimler de 3den daha güzele benziyor ama ben yişnede gta2 yi değişmem:D

TosSsi

gercekten çok guzel ama sol alttakı harıtayı beğenmedım çok yapmacık olmus

€roS

http://www.teknokampus.com/haberler/363/GTA+4+cikis+Tarihi+Belli+Oldu.html

uzaktan yakından alakası yok o resmin gta 4 olması için :S burada hepsi var arkadaşlar. videoyu izleyin mutlaka grafikler güzel olmuş.

ShapeshifteR

çok ypmacık duruyo grafikleri bana göre.. eros sen nasıl beğendin onu ben anlayamadım ..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

€roS

gta serisi abi işte ya fazla bişiy beklenmiyo gerçi. ama ben videoyu izledikten sonra beğendim. neden beğentimi anlayamadın bende onu anlamadım. belli bi grafik motoru var işte ama bu yeni oyunda farklı bi grafik motoru kullanmışlar ismini hatırlayamadım. güzel bir oyun olcağa benziyo bana göre.

Doqqyjuice

gta gercekcilikten uzak aksiyon dozu oldukca yuksek senaryodan falan 2-3 artısı olan sacma bi oyun bence... zira cj le oyun bitiminde toplamda assagı yukarı 1500-2000 tane rakip cete elemanını öldürüyodunuz... bu nasıl bir katliamdır anacım... :D
mafya temasını isleyen gelmis gecmis en iyi oyunun "mafia" olması bundandır belki de...(ki o oyunda bile hatırı sayılır bi katliam yapıyoduk... :D)...
aslında bunlar yerine aksiyondan ziyade rpg/strateji agırlıklı mafya oyunları cıkarsalar cok daha guzel olur... dusunsenize oyunun sonlarına dogru gelisen suc imparatorlugumuzda artık birilerini "calıstırmaya" baslasak... hatta oyundaki tek ic mekanımız "godfather" filmindeki gibi uzun bi calısma masası olsa... onumuzdeki dosyadan suikastleri ayarlayıp yandaki ajandadan isleri yonetsek... bi yandan ankesorlu telefonda is anlasmaları yaparken diger yandan "consiglieri" imize para yediricegi politikacıları,polis memurlarını,devlet memurlarını soylesek... surekli kendini yenileyen bu interaktif dunyada (esnek kodalama diye bise var artık) mesai bitiminde soforumuzun kapımızı actıgı arabaya binip eve giderken manavda durup 1-2 kilo portakal alsak ve tam bu anda "saglık" gostergesi 0 düşse... load edip tekrar baslasak... :D anlıycagınız uzere godfather 1 i izliyorum... :D
Remember remember the nineteenth of November...

Requiem

Screenshotlara bakıyorum ama birbirinden çok farklı gibi.. ilk ss e baktığımda aa süper diyorum 3. süne bakıyorum kötü diyorum.. 4. sü yine güzel 5 kötü anlamadım bi şeyler dönüyo ama..

Mafia şuana kadar bu tür oyunlar içerisinde ne kadar eski bi oyun olsa da en başarılısıdır bence..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

LpNumB

Quote from: Requiem on Mart 20, 2008, 10:08:06 PM
Screenshotlara bakıyorum ama birbirinden çok farklı gibi.. ilk ss e baktığımda aa süper diyorum 3. süne bakıyorum kötü diyorum.. 4. sü yine güzel 5 kötü anlamadım bi şeyler dönüyo ama..

evet aynen ya sanki 2-3 tanesi abartılı dierleri gerçek..