Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

izmir kaybetti...

Başlatan NEVERlandLP, Mart 31, 2008, 07:54:33 PM

Previous topic - Next topic

NEVERlandLP

evet arkadaşlar expo 2015i kaybettik zaten belliydi diyenlerle üzülenlerin yorumlarını alayım lütfen ne dersiniz?

linkieboppers

kazanmadı mı ya..?? :-\
haberlerde kazandı dıye gecıyor..:S

Requiem

Yok kazanamadı yanlış haber o
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

linkieboppers

evet dediğiniz gibi kazanamamış..:S
'Expo Sevıncı Yarım Kaldı :
Dunya'nın en onemlı organızasyonlarından bırı olan Expo 2015 yarısında İzmir kaybetti..86 delegenın oyunu alan Milano 3. kez expo yu yapma hakkı kazandı..İlk gelen haberler İzmir'in kazandığı yonundeydi..
İzmir ise 65 delegenın oyunu aldı..Kazandığı uzerıne gelen yanlış haberden dolayı Cumhurıyet Meydanı'na toplananlar arasında buyuk bir sevinç yasandı ancak haberın doğru olmadığı belirtildi..'
kaynak : ntvmsnbc.com

LinkinBerk

az önce atv de izledim izmir kazandı 2015 te izmir de olcak expo olcak falan diodu

NEVERlandLP

Quote from: LinkinBerk on Mart 31, 2008, 08:51:17 PM
az önce atv de izledim izmir kazandı 2015 te izmir de olcak expo olcak falan diodu
malesef ilk turdu o. haber ajanslarından bazıları turlamamnın nasıl yapılacağını bilmediğinden hemen izmir kazandı dedilker ama ikinci turda milano 86 ya 65 oyla aldı yanlış hatırlamıyorsam.tek bi tv kanalı 2.tur bitene kadar bekledi onalra da helal olsun yani!

LinkinBerk

tüh ya yazık olmuş,söylediklerine göre seçilseydi şehre her türlü açıdan büyük yarar sağlıcakmış 10 tane olimpiyat niteliğinde falan diyolardı

neverforgivenangel

keşke kazansaydı ya çok güzel olurdu şehir ekonomisi için... ben gittim izmir kurudu valla bişi yapamazlar bundan sonra ;D

Doqqyjuice

memedali (sasırmayın hemen boyle soyleyince daha bi zevkli oluyo) birand ın anadolu ajansına cektigi fırca izlenmeye degerdi ehuheue :D
Remember remember the nineteenth of November...

Requiem

Benim komiğime giden olay daha kazanıcağımız belli değil.. Bi ton afiş hazırlattırıp asmışlar ilginç organizasyonlar.. Kıraç çıkmış orda konser veriyo.. binlerce kişinin elinde bayrak.. Nedir anlamadım yani
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

bLOODsUCKEr

bizden daha komik bi ülke yoktur heralde kazanmaışız gibi o kadar kutlama yaptılarki . bende bişi sandım. kazanamadık işte.
hemen sazanlık yaptık ya
harbiden bizden komik ülke yoktur yane

madison

en azından insanlar kısa da sürse bi sevinç yaşadılar o da bişeydir :)
italyanın lobisine yarışmak kolay değil açıkçası milano yla istanbul da yarışamazdı...

lpbn

ne kaybetti mi?bn de kazandı diye duymuştum tüh yaa  :-\ 
snowflake in my hand

Sumween

Quote from: Requiem on Nisan 01, 2008, 10:54:15 AM
Benim komiğime giden olay daha kazanıcağımız belli değil.. Bi ton afiş hazırlattırıp asmışlar ilginç organizasyonlar.. Kıraç çıkmış orda konser veriyo.. binlerce kişinin elinde bayrak.. Nedir anlamadım yani
The Secret yöntemi o  8) Önceden kazanmış gibi davranıp bunu evrene güçlü şekilde gönderiyosun evren de sana karşılığında... hareket çekiyo fsadşlfişslf :D

Ben de M.A.Birand'ın tepkisine bayıldım. İzmir kazandı dendikten sonra başka bi habere geçiliyo ekranda haberin görüntüsü arkada açık mikrofonda Birand'ın sesi:'' İzmir kayıp mı etti PÖÜH!''

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

slmaky

Yaff bide şey bizim ülke harbiden komik... Takım yenilir hakem yuzunden olur, izmir kaybeder cumhurbaşkanı başbakan şike var gibisine konuşmalar yapar..kaybettik işte hatayı kendimizde arıcamıza başkalarına suç atmaya bayılıyoruz..:D:D