Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Chester Charles Bennington

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 03:56:55 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

unutmak cok zor bu adam öldüğünde mezarının basında olmazsam ben selin değilim(bu konuda ciddiyim) :ünlem

black_ece

unutmak mı ??? chester ı mı ???
asla .. böyle bi adam asla unutlmaz .
sesi değil görüntüsü falan değil ama gerçekten farklı birşeyler var bunda hissediyorum ama açıklayamıyorum.. :(

selinkinpark

Quote from: black_ece on Aralık 27, 2006, 04:06:50 PM
unutmak mı ??? chester ı mı ???
asla .. böyle bi adam asla unutlmaz .
sesi değil görüntüsü falan değil ama gerçekten farklı birşeyler var bunda hissediyorum ama açıklayamıyorum.. :(
iste bende aynen öleyim basta ciddi sekilde asıktım ben bu adama :D ama soradan daha da qariplesmeye basladı anlamıyorum ama cok seviyorum cidden cok :cry:

black_ece

sevmekden kastım hani böyle tarkan kızları olur ya yok evlencem yok ayartçam diye uçanlar :D o şekilde bişi değil bu hatta hatırlıyorum bi arkadaşım bi ara ben mike la evlenicem diyodu :S saçmalık
ayrı bi sevgi benimki ya anlatamıyorum da kelime bulamıyorum offff

selinkinpark

bende zaten evlencem fln demiyodum iste ece sende bendensin ya anlatamıyorum bende böle eskiden cidden asıktım ama simdi daha bi qarip oldu ya val uff artık ya... :rolleyes:

black_ece

ben seni anlıyorum ya sen de beni anlıyosun muhtemelen ve beni bu konuda anlayan tek kişisin galiba :D

selinkinpark

eet sanırım biz birbirimizi anlamak icin yaratılmısız ahuhaa  :mrgreen: :redface:
tamam sustum :rolleyes:

muzzy

nese konu dağılmış bayaa..dewamm.. :)

shimy

dinlettiğim ve LP yi tanımayan kıro arkadaşlarımın niye böle götünü yırtıyo bu adam dedikleri kişi :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_rockgirl

valla ben 5. sınıftayken bende ne die gtünü yırtıyo bu adam diodum da ilerleyen zmanlarda götünü yırmaktan daha farklı şeler yaptıını anladım :redface:

delilah

bir bayram günü tanıştım kendisiyle..gerçi o benle tanışmadı..tanıştı da bilmiyo..neyse ben susayım..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

mthnLP

..o benim sarı kafam..mükemmel bi insandır kendisi.. çok cana yakın..konuşmuşlugum war kendisiile.. :lol:

Crazy_Chester

chaz için ne sölenebilir ki adam işini mükemmel yapıor number one !

uNReLiEveD

bnce de :D spr çıılık atıo yha

Roswegas

bana da oldu aynısı :D

geçen qwerty dinliyorum konser çekim normalde var mı yok mu bilmiyorum ama başta bi çığlık var..son se tabi arkadaş duydu arkadan

gayet ciddi sordu 'niye bağırıyo bu adam?