Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

bradford philip delson

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:00:32 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

Bradford Philip Delson'un doğum tarihi 1 Aralık 1977 . Agoura Lisesini ve Ucla kolejinden mezun. Çaldığı enstrümanlar arasında trompet, flüt, gitar ve bas yer alıyor. Hobileri arasında skateboarding, MTV, internet, filmler ve uyumak var. Brad, Rob ile 1994'te "The Pricks" adlı grupta beraber yer alıyorlardı ve bu sayede birbirlerini tanıdılar. Mike ile tanışmaları Agoura Lisesinde gerçekleşti. Phoenix'i ise  Ucla kolejinde tanıdı. Brad'in dinlediği gruplar arasında The Roots, Blackeyed Peas, JaRule, Deftones, Sunny Day Estate, Depeche Mode, Nine Inch Nails, Incubus ve Dido gibi isimler yer alıyor. Brad hakkında birkaç ayrıntı ise; hiç diş fırçası kullanmamış olması, 46 numara ayakkabı giymesi, saçlarını lisedeyken ilginç renklere boyaması ve Britney Spears hayranı olması...

Takma isimleri; Big Bad Brad , Bad Bad Brad ve BBB...

mupez

yaaa bu adamla ilgili bu sorum olcaktı :soru:  

bu adam niye kulaklık takıyo merak ediyorum acaba yatarkende takıyormu o kulaklıkları  :soru:

black_ece

aslında sesi daha iyi algılamak çin snrsak ama matrix fln die saçmalıo bu brad yaf bunu matrix brad sayfasında tartıştıydık baya ama gittii :(  :(

delilah

brad işte.. yorum bu kadar..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Littleches

Quote from: mupez on Eylül 11, 2006, 01:33:45 AM
yaaa bu adamla ilgili bu sorum olcaktı :soru: 

bu adam niye kulaklık takıyo merak ediyorum acaba yatarkende takıyormu o kulaklıkları  :soru:

tonLarı kontroL edebilmek için , normal anfide duyduğu ses farkLı geliyo , kulağına gelen ses sadece kendi gitarının tonLarının sesi .. BöyLece hata yapmıyo ;)
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

shimy

heh yaa forumun hacklenmeden önceki mesajlarındada bunun cevabını aryorduk çok sağol littleches :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

elif_theory

bende merak ediyodum o kulaklığı harbiden ya saol :) bide bu adama bonus olmak çookk yakışıyomuş ya:(

selinkinpark

ama harbi yakısıyo adama kulaklık bu arada ayrı bi havaya sokuyo bbb yi((:

muzzy

bencede bütünleşti artık onla... :)

selinkinpark

kesinlkile ya acaba öle de yattı oluyomudur dalqınlıkla mesela qeyik olsun diye yazmadım... :rolleyes:

Littleches

Yok daha neler , fotoğraf felan çektirirken de bazen görüyorum kulakLık oluyo ama sanmıyorum kulakLıkLa yemek yiyip kız arkadaşı ile dolaştığını :) Bu arada brad'in 20 ye yakın kulakLığı var (:

black_ece

heralde olsun o kadar :D
biliyorum yaptıkları müzik türüne ters belki şarkılara da uymaz ama ben bu adamın bir solosunu dinlemek istiyorum ya

Littleches

Ben Brad'in solo atabileceğine pek inanmıyorum inanmak isterdim ama , bu adam'ın yaptığı müzik türü solo'ya çok aykırı alışmamıştır kendi soloları vardır mutlaka ama bizim beklediğimiz sololar olmaz daha çok ağır ağır (mosh) giden riff'Ler olur ...

Bkz: Dream Theatre , Cradle of filth , Bullet for my valentine , Manowar .. Bu gibi gruplardan dinLediğiniz sololardan olmaz yani bizimkinin solosu :)

black_ece

olmayabilir zaten birilerine benzemesini de istemem kendi tarzında ağır da olsa bi solo atsın ya gerçekten merak ediyorum ve dinlemek istiyorum

mthnLP

arkadaşlar geyikh olsun die yazmayın lüften...kulaklıgı kulagında unutacakh kadar salakh deildir heralde.. :neutral: