Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Chester resimleri..

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:07:29 PM

Previous topic - Next topic

kaderLp

Quote from: primula on Mart 31, 2008, 04:31:14 PM
Quote from: €roS on Mart 31, 2008, 01:11:25 PM

burda da çok iyi çıkmış chester.

Chester'ın bu resmi süper yaaa bayılıorum bu resime ((=  :o
spr bu resm spr  =)) acayp karizma ckms  8)

linkieboppers

Quote from: linkieboppers on Mart 31, 2008, 07:32:04 PM
veee 'Bennington Ailesi' :D
(kucuk kız kım bılmıyorum belkı de kızıdır..Bilen varsa bılgılendırebılır mı?? :-\)

kızın kım oldugu bilinmıyor daaha doğrusu soyle dıyeyım : kızın ches ve ailesiıyle bi alakası yok sadece resım çekılırken oraya dahıl olan bi kızmıs ama resmı buldugum sitede soyle bi esprı gecıyo : 'belkı de kımlığı belirlenememis genc linkin leydıdır..' =)diye..belkı de chaz ın oğluyla bı alakaları wardır..((o kadar da derıne girmeyeyım en iyisi.. :D))

lpbn

chaz çocukları da kendine benzetmiş helal olsun .talindaya benzeselerdi atardım heralde kendimi .chester onları da rockstar yapcak galiba öle gözüküo :D
snowflake in my hand

EBRU ?!

eii bnde katılıom =)komiqq
ben 1istisnaYsam ! kaideyide boZaRım :P

NEVERlandLP

Quote from: linkieboppers on Nisan 01, 2008, 06:41:33 PM
(kucuk kız kım bılmıyorum belkı de kızıdır..Bilen varsa bılgılendırebılır mı?? :-\)

kızın kım oldugu bilinmıyor daaha doğrusu soyle dıyeyım : kızın ches ve ailesiıyle bi alakası yok sadece resım çekılırken oraya dahıl olan bi kızmıs ama resmı buldugum sitede soyle bi esprı gecıyo : 'belkı de kımlığı belirlenememis genc linkin leydıdır..' =)diye..belkı de chaz ın oğluyla bı alakaları wardır..((o kadar da derıne girmeyeyım en iyisi.. :D))
emin misin...?ben chazin 4 çocuğu olduğunu biliyorum onlardan biri olabilir?chaz çok tatlı çıkmış bu fotoda bu arada... :) ama cidden o kız onun çocuğu olabilir ya merak içindeyim :) ;D

primula

Chester'ın kız çocuğu varmıydı ki ben sadece erkek çocuğu var diye biliorum :S

υηƒσяgινєη.

Requiem

Quote from: primula on Nisan 06, 2008, 03:34:07 PM
Chester'ın kız çocuğu varmıydı ki ben sadece erkek çocuğu var diye biliorum :S

Evlatlıklar falan varmış
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

linkieboppers

aynı davetten bi resim daha..Bu resım de oncekı de Nickelodeon Kids Choice Awards'tan..
Bu resımdekı kızlar da ches ın kızı değil bundan emınım.. :-\ resımdekı diğer cocuklar oraya gelen mısafırlermıs..

NEVERlandLP

hmm...ok kızlarını hiç görmedim chazin ya o yüzden  :)

lpbn

o kızı bn evlatlık olan diye bliyorum ki galiba da öyle çünkü biri sam den biri talinda dan iki tane de evlatlık var birisi kız o olabilir  ::)
snowflake in my hand

tuana

çok sağol güzel olmuş

Sumween

Şu fotoğrafta kızın ayakkabılarına bi bakın diyorum sadece ahueah :D
(NEVERlandLP avatarındakilerin kim olduğunu sorabilir miyim ne güzeller öyle...)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

NEVERlandLP

Quote from: Sumween on Nisan 06, 2008, 07:50:21 PM

Şu fotoğrafta kızın ayakkabılarına bi bakın diyorum sadece ahueah :D
(NEVERlandLP avatarındakilerin kim olduğunu sorabilir miyim ne güzeller öyle...)
the white stripes tavsiye ederim konusunu açtım yabancı rock a ;)
bu arada kızın ayakkabıları cidden çok komik 2 3 numara büyük heralde  ;D

lpbn

evet ya o ne öyle hadi 2-3 numarayı geçtim kaç yaşında ki o? o yaşta giyiyo onu :D
snowflake in my hand

NEVERlandLP

onlarda hep öyle ya berbak giyiniyorlar bence...önemsemiyorlar pek aslında en iyisi ama önemsedilermi de böyle abartıyorlar...