Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

ugur-acikgoz

Turkcell Süper Lig 14. hafta mücadelesinde G.Saray deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti. İlk yarısı 0-0 eşitlikle sona eren karşılaşmada G.Saray'a 3 puanı getiren golü 74. dakikada Antalyasporlu Şenol kendi kalesine attı. G.Saray bu galibiyetle puanını 24'e çıkartırken Antalyaspor 14 puanda kaldı.

muzzy

abi bizim yazdıklarımız hep diğer forumda kalmış yaw...nese kim yazcak bida..salla..

ugur-acikgoz

yarın bordeux galatasaray maçı var ve heyecan başladı yavaş yavaş ben ne zaman böyle olsam yeniliyoz gerçi ama bu sefer yenecez gibi geliyo ama zor tabi :) :) inşallah o fransızlara gösterecez orda :) :)

selinkinpark

umarım yenicezz dua edin her ne kadar dua yla olmasa da bu isler...

Mr. MeTaLkiSS

yenek be berabere kalmak fln olmaz yani çünkü psv maçı bordeux'a kesin satar yani..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

sırf sen maçı beklediğin için yenildik lan yine.. :p..

Mr. MeTaLkiSS

dayı harbi bi cenabetlik var ama... :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ZongiR

maca gittim ve hicte pisman olmadim be baya zevkliydi zaten yenecegimiz belliydi. bu mactada puan kaybi yapsak ortalik karisirdi zaten...bide bi istikrar saglayabilsek ne mutlu olcam..///
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

ugur-acikgoz

ya istikrarda sağlanıyo yavaş yavaş ligde 2 3 maçtır kazanıyoz ve güsel top oynuyoz ben diyom bu yıldaşampiyon biziz çünkü en iyi futbolu gs oynuyor :) :)

selinkinpark

eet en iyi biz oynuyoruz liqde macı tam izleyemedim buqün cünkü dısardaydım ama özeti izledim ve mutluyum((:

ZongiR

galatasarayliyim ama dogruyu solemek gerekirse elinde cok daha iyi kadrosu olan bi fenerbahce var.adamlar herseyi rayina oturtsa hickimse tutamaz abi onlari bu sene.kadrolari kaliteli.bizim ise elimizdeki kadro belli iki kisi sakat olsa geberse adam yok yerine.bu takimin oynayacagi limit belli gorduk en azindan avrupada.bence degisiklik lazim bu takima takviye kesinlikle lazim...yoksa her sene dort bes mac sonra avrupa macerasini seneye ertelemeye devam ederiz.

dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
uğrunda asılırız.

selinkinpark

Haklısın vla..
Hasan ve necati qitmeden bi bok olmaz bu takım necati cökmüs bence daha fazla batırmadan qitmesi qerek kanımca((:

ugur-acikgoz

abi tmm da elinde ne kadar iyi oyuncular olursa olsun bu iş takım oyunu ve bunu becerebilen tek takım gs şu an için o yüzden fenerin işi zor diyorum takım oyunu kaliteli oyuncularla olmuyo çalışmayla hırsla oluyo üstelik gs ın kadrosu fb kadar kaliteli eğer öbür yıl bu takıma 3 4 kaliteli takviye yapılırsa avrupadada iş yapar soruyom ben sana fb de bi arda bi ümit karan varmı bi song tomas bi mondragon varmı

selinkinpark

yok kardesim
ulan o ardayı qörsem helal olsun dicem yüzüne karsı bordeaux macında neydi ya qecei cok ii onun kanımca...

ZongiR

Quote from: ugur-acikgoz on Kasım 26, 2006, 12:14:18 AM
abi tmm da elinde ne kadar iyi oyuncular olursa olsun bu iş takım oyunu ve bunu becerebilen tek takım gs şu an için o yüzden fenerin işi zor diyorum takım oyunu kaliteli oyuncularla olmuyo çalışmayla hırsla oluyo üstelik gs ın kadrosu fb kadar kaliteli eğer öbür yıl bu takıma 3 4 kaliteli takviye yapılırsa avrupadada iş yapar soruyom ben sana fb de bi arda bi ümit karan varmı bi song tomas bi mondragon varmı

abicim bana soylermisin ya hangi avrupa takimi karsisinda basarili oldun orda yapsaydin takim oyununu sadece takim oyunuyla olmaz.macin her an skorunu degistirebilcek adam lazim.turkiyede yendigin sivasa takim diyorsan ayri.senin mondinin borusu sivasa oter.bende galatasarayliyim ama kor degilim..

dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
uğrunda asılırız.