Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

Roswegas

Galatarasay resmi sitesinden ;

Zorunlu Açıklama: Necati Ateş

Bugün birçok yazılı basın organında; tarafımdan söylendiği iddia edilen beyanat ve açıklamalara dayandırılan bir takım haberler yayınlanmıştır.

Bu röportaj ve haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Hiçbir basın mensubuna bir açıklamada bulunmadığımın kamuoyu tarafından bilinmesini isterim.

Necati Ateş

muzzy

ouuw bize kapak oldu :D

lp_mike_chester

ya adam iyi oyuncuydu bence ben bu adamı adanaspordan biliyorum çok saygılı birisi kendisiyle cok konuşmuşluğumda var bence kalmalı gs faydası çok vardı su sakatlıklar olmasaydı...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

muzzy

necatinin GS ye ilk geldiği yıl hariçhiçbi zman faydası olmadı..yeri rahatlıkla doldurulabilcek bi oyuncu...

D-Wade

simdi serkan calık diye genc bi oyuncu var ben sahsen ondan umutluyum cift forvet oynarsa ümit le iyi anlasabilir arkalarında lincoln

muzzy

zaten onu oynatcakmış..bakalım nası olcak..çok iyi sol ayak o..

lp_ken_an

Galatasaray UEFA Kupası 2. Eleme Turu’nda Hırvatistan'ın NK Slaven Koprivnica takımı ile eşleşti. İlk maç 16 Ağustos'ta Hırvatistan'da, rövanşı ise 30 Ağustos’ta İstanbul'da oynanacak.
hadi bakalım iyi cekiliş oldu bizim için..

muzzy

kötü olma ihtimali mı vardıki..takımların birini bile tanımıyorum.. =)

şanslı olan febeş bi kere..o kadar kazık takımın içinden enderletch i buldu yine..ama onnarı eleyecekleri de şüpheli tabi =)...nese başarılar tüm takımlarımıza.. (febeş hariç demesem çatlarım)

Mr. MeTaLkiSS

fenerbahçe dahil çünkü o da bi türk takımı umarım gayet iyi temsil ederler..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

onlar ayrı cumhuriyetmiş onları ayrı konuşun =)

edit edit

edit medit dinnemem bu takım en yukarıları hakediyo orda durcak Kahkaha

varan 1 LINCOOOOOOOLN
varan 2 VOLKAAAAAAAAN
varan 3 KRAAAAAAAAAAL (Metin Oktay ın rekoru kırılır)
varan 4 KRAAAAAAAAAAL (Tanju nun rekora ulaşılır)

millet oyuncu alır rezil olur ezilir biz alırız attırırız kullanırız yeneriz dağıtırız 1.liğe otururuz..  :D :D

CİMBOMBOMUMSENÇOKYAŞACANIMFEDAOLSUNSANAHİÇBİRŞEYEDEĞİŞİLMEZSENİNSEVGİNBUDÜNYADA..LAYLALALAYLAYLAYLALAYLAY.......  :D :D

black_ece

yalnız şöle bişi var son mesaja edit yapılınca yeni yazısı görünüyo ama yine de ben sana şimdilik bi kıyak geçim muzicim =)

selinkinpark

ehaehe maç iyiydi hakan şükür kim ne derse desin helal olsun o adama=)

lp_ken_an

ya ben oyunu cok begendim..yani bi ümit pek bişey yapamadı gibi.bu arada volkan cok güsel sut cekıyor ya..tam istedigim gibi dolu sut cekenımız oldu :)

muzzy

lincoln

[youtube=425,350]wv6ysDAuk2c[/youtube]

volkan

[youtube=425,350]qwF-hxzEy9E[/youtube]

KRAL

[youtube=425,350]xGsJHCsbi9w[/youtube]

KRAL2

[youtube=425,350]nUyeDl8qHuI[/youtube]

selinkinpark

ehaehe yavrum muzim be=)