Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

Slaven Koprivnica: 1 - Galatasaray: 2 

UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Hırvatistan temsilcisi Slaven Koprivnica ile karşılaşan Galatasaray maçtan 2-1 galip ayrıldı. Gradski Stadı'nda oynanan karşılaşmada gollerimiz Ayhan ve Volkan Yaman'dan geldi.

ilk yarı çok ii deildik ama ikinci yarı kendimize geldik..volkan 2 yıllık geleneği de ikimaçtır ne güzel bozuyor =)...burda rahat dağıtırız bunları..bu arada maçın inönü veya saraçoğlunda oynanma ihtimali var =)

lp_mike_chester

volkan ligdeki golün aynısını attı ya bu kadar benzemez....:):):)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

click

bu süper ligde favori görüyorum galatasarayı  ;)

muzzy

bursaspor u ümidimizin 60.dk da attığı golle 1-0 yenmeyi başardık aşırı sıcakta... HAYIRLI OLSUN =)=)

lp_mike_chester

gs ın 900 üncü galibiyeti aldı galiba... bursaspor eşşekliğine doymasın o kadar gol kaçırırsa gs da yener helal olsun gs a ...

muzzy

bu arada Sami Yen in bakımı bittiğinden UEFA maçını mabedimizde oynayabilecez..

ölü gelin

dün ankara gücünü lincoln sayesinde yenmişler hayırlı uğurlu olsun 9 puan vırt zırt diyolardı ya bakalım :D

muzzy

canlı izledim..bi maçta anca bu kadar şansız olunur..kaç gol kaçtı sayamadım bile..ama allahtan yendik yine..ve allahtan lincoln ümüzün golü yine mükemmeldi ve herşeyi unutturdu..ve de ligde 3 haftada gol yemeyen tek takımız şu an..  =)

cimbombomumsençokyaşacanımfedaolsunsanahiçbirşeyedeğişilmezseninsevginbudünyada...

lp_mike_chester

bu da gösteriyorki muzzy kardesim gs a bir forvet lasım şart maçdan sonra herhalde basın toplantısı izlemişsen ümit karan  hakan şükür ün dedikleri lafları duymussundur ...

folligue

kimi almayı planlıyorlar varmı bi bilginiz?
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

lp_mike_chester

2 oyuncu ile ilgileniyomuş ben birini biliyorum oda grafite die bir oyuncu brezilyalı sao pauloda oynuo galiba...

raines

hayır le mansta oynuyor ayrıca onu almıyolar malıyetı yuksek oldugundan dolayı. ılgılendıgı oyuncuları acıklamadılar yanı acıkladıklarını alamadılar sımdı ılgılendıklerı bellı değil henüz..

ayrıca üstümde ki imza da ilgimi çeken kızların pisuvara işer gibi yapmasından cok hepsının ayağında converse olması. nedense 15-23 yaş arası kızlarımızın ayagında converse var hep araştırmak lazım. evet hemen ustumde bole bı ımza varken nefretımı kustum konuya dvm edelım bız galatasaraydan yanı =)

lp_mike_chester

sildin yani :):):):) imzayı...

shimy

hayır imzayı silen benim =) forum için oldukça büyük =) şimdi konuya dönelim=)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

muzzy

Roma dan Nonda yı büyük ihtimal alıyoruz...