Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

lp_mike_chester

bence bu böle gider kapatalım spor topiğini....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

muzzy

bu topiğe bulaşmassanız hiçbişi gitmez..girip saçma sapan dalaşmayın takıma laf etmeyin hiçbişi olmaz..

ShapeshifteR

burası galatasaray topiğiyse yorum yapma hakkımız var seninde bize yasak koyma hakkın yok yasağı koyması gerekenler belli,koyarlar bizde uyarız...
bu topic galatasaraya yorum yapma amaçlı açık övme vb şeyler için deil...

ya burda senin topiğn benim topiğim muhabbeti varsa modalrdan, adminlerden biri açıklasında girmeyelim ya allah aşkına..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

raines

öyle bir olay yok.
zaten bu topicte defalarca bunu dile getirdim.
Burası özgür bir forumdur herkes fikrini açıkça belirtebilir kurallar dahilinde. Zaten yönetimden başka kimseyede düşmez kural koymak. Burda beşiktaşlıda yazar fenerlide inegölsporluda. Kimse buraya yazma diyemez. Dediğim gibi daha önceden ; kavga çıkarsa kimdir nedir bakmadan banlıycam artık. Bu topic için geçerli değil bu. Fener beşiktaş farketmez.

LpNumB

[ Konuya Devam etsek ]

5 - 1 ... ÜmitLiym , ÜmitLiyz (2)  ;)

muzzy

söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır!! demiş uA..ne güzel de demiş...böyle oynanır..böyle kazanılır..10 olurdu ama kralımız bugün dağıttı..nese canı saolsun..

lp_mike_chester

Quote from: muzzy on Ekim 03, 2007, 10:40:26 PM
bu topiğe bulaşmassanız hiçbişi gitmez..girip saçma sapan dalaşmayın takıma laf etmeyin hiçbişi olmaz..

bu laf senin içinde gecerli...

cok güzel bir futbolla devirdik sion u... :)

muzzy

siz gelip bişi yazmassanız ben bişi demem ben dellendirme yine sus..dewam..

lp_mike_chester

tmm muzzy artık birbirimize bulaşmayalım ben gs ye kötü bişi demiyorum ama bunu bil yeterli... ;)

muzzy

öyle geçiniyon zaten sora durup bi laf ediyon beni deli ediyon..tmm nese artık dewam..

edit: uzun zmandır oynamadığımız kötü bi oyun oynadık..beraberliği hakettik..ama yinede namağlup dewam ediyoruz o açıdan iyi..

lp_mike_chester

yazık la gs a berabere kaldı :P

lp167

aman abi bişey demeyin artık :D muzo cezayı keser yoksa ;)gs topiğinde gs hakkında güzel şeyler yazın ;)

muzzy

Quote from: lp_mike_chester on Ekim 09, 2007, 11:49:39 AM
yazık la gs a berabere kaldı :P

dinime küfreden müslüman olsa derler bilinmi...kıçı toplamaya bakmıyonuz daha bize laf edionuz..yenmek nedir unuttunuz la  ;D ;D

lp_mike_chester

derbide görüşmek üzere .... ;D 

lp167

her sene gs lilser sizi yenicez derler ahkam keserler her senede yeneriz gs yi. ;D geçen sene 2 maçıda kazandık ;D tam komedi yaa.