Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

lp_mike_chester

feldkamp devre arasında kaleci ile forvet oyuncusu istemiş...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

LpNumB

Bende kaleci istiyorum bu takıma orkun hiç yeterli değil.. Issakson ilk tercihim olrdu heralde..

muzzy

ne kalecisi yaw onun sırasımı şimdi...eksik filan yok takımda ama nedense bi sakatlandımı hepsi birden sakatlanıo amk..adam kalmadı orta sahada..ama bunnarın da üstesinden gelürük..akşama samiyen coşacak..25 bin Türk bayrağı olacak..gelirler şehit ailelerine gidecek..

ölümüne_rock

süpersin ya resimler manyak bişi :D

lp167

bu haftada gs hakem yardımıyla kazandı.ligin gidişi belli oldu.lanet olsun böyle lige.pislik içinde.hiç bir şey alınterine gitmiyo.2 metre ofsayt görülmüyo.beşiktaşa acıyorum böyle adalet olmaz.

muzzy

gerçekten katılacam sana..ligin boku çıktı..boru gibi ofsaytı görmedi mal..en nefret ettiğim şey haksız olduu açık olan gol atmaktır..yenilgiyi çok çok haketmiştik...

lp167

farkettiyseniz tribünlerdeki taraftar sayısı azaldı.çünkü artık taraftarda biliyo.ligin başından kimin şampiyon olacağı belli oluo.sanki bu bir oyun.1 yıl fener 1 yıl gs 2 yıl fener 2 yıl gs şampiyn oluo 10 yılda birde beşiktaş oluo.bu bir sistem olmuş artık.lanet olsun böyle lige.artık türkcell süper ligi izlemiycem.

ShapeshifteR

bi haber sitesinde okudğum habere göre ligde hakem hataları takımların puanlarına şöle yansımış ;
galatasaray +5
fenerbahçe +3
beşiktaş -3
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

selinkinpark

Quote from: lp167 on Kasım 06, 2007, 06:52:11 PM
bu haftada gs hakem yardımıyla kazandı.ligin gidişi belli oldu.lanet olsun böyle lige.pislik içinde.hiç bir şey alınterine gitmiyo.2 metre ofsayt görülmüyo.beşiktaşa acıyorum böyle adalet olmaz.
FB ligin 1.si olsa ama hakemler haklıdır,suçsuzdur vs. pislik içinde olmaz dimi.

gokhan

kımse sutten cıkmıs ak kasık dııldır...cenenıze yazık...

muzzy

taaaaaaaaaaaaaaaa amk sabri..taaaaaaaa amk hakem.....taaaaaaaaa amk şans..

neverforgivenangel

pinhani- ben nasıl büyük adam olucam ............. ::)

raines

uefa kupası parolasıyla çkmıştık yola en son orda kaldım ben maşalah hepsine 90 dakka tek kale oynayıp macı vermek mükemel bişi

gokhan

masaalah gs bı sen eksıktın...

LpNumB

Gençlerbirliğini 3-2 yendik ah şu UEFA yı da halletsek..