Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

lp_mike_chester

gs bu gruptan 3.olarak çıkar... uefadan.... ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

muzzy

öylr olcak gibi görünüyo zaten..hade hayıllısı..

lp_mike_chester

bu aksam maçı ntv gösterioooo

ve gs ilk galibiyetini aldı  3-0 lık net bir skorla darısı a.wien karsılasmasında..... :D

muzzy

beklediğim kadar berbat oynamadık kadıköyde ama yine uçuk bi skordan şansla kurtulduk..orkunu da tebrik edelim..elinden geleni yaptı..nese baskette de pafta da biz yendik =P

raines

uahdıuaha
sen maçta mükkemmeldin muzaffer takdir ettim gercekten
top taça çıksa bile kalliye suçç buldun helal :d

asuıdhaıudha

Requiem

Hakkaten ya adamı sessiz sakin bilirdik aslan kesildi maçta ahuahaua
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

lp_mike_chester

herzamanki gibi gelenek bozulmadı......... :D

muzzy

abi maç günü ist da oluyom bilet bulamıyoz yaw..bide metin oktay forması dağıtılıyodu..böyle şansın taaa.....

edit: nese allahtan güzel biyerde izledim..acaip güzel oynadık bazı mallar dışında..ama gol atamıyoduk nerdeyse..nese goduk geçtik yerimize yine =)

lp_mike_chester

arda nın yaptığı hareketlere ne demeli? oyundan cıkarken para cezası wermezlerse yazıklar olsun o yönetime.....

muzzy

ne var bi abartmayın herpoku..açıklama yaptılar bişi yok ufak tartışma aramızda hallettik die..gazetelerden beter oldunuz ha..takımda çık çıksa abartıonuz..elleşmeyin bi şu takıma şu çocuklara..daha geçen arda şöle arda böleydi hemen bişi olunca ayak altında..yeter yaw..

lp_mike_chester

abi sende haklısında bu ardanın 1 değil 2 değil 3 değil kaçıncı yapışı 3 haftadır servet ile aralarında sürtüşme yasanıyor sende farkında değilmisin 2 sinide yönetim sert bir şekilde uyarmlaı bu tek gs için değil fb  futbolcu yapsada gecerli sözüm yani... ;)

muzzy

kim için dediğin önemli deil hep böyle denilerek herşey abartılıyor ona kızıyom ben..nese dewam...dün gs uleb cup maçındaydım..cuma da telekom maçına gidecem bari basketleri kaçırmayalım =) o da ta dağın tepesinde amk..ama değiyo..

D-Wade

baskette bu sene gercekten iyi galatasarayımız ama gelecek sene bu kadronun dağılmaması lazım yoksa yine aynı sil baştan.bu takım dağılmazsa en fazla 2 sene sonra başarı yakalar gibime geliyor :)

lp_mike_chester

olabilir gs erkek basketbol takımı baya güçlenmiş gecen seneden beri baya bir ilerleme var.... ;)

D-Wade

TEŞEKKÜRLER BORDEAUX ;D

Galatasaray tur atlamayı başardı.Sami Yen de Wien i yenemesekte bordeaux un 87.in dakikada attığı golle sami yende müthiş bir sevinç yaşandı.Galatasaray bundan sonraki turda grup liderlerinden biriyle eşleşecek.Umarım bir sonraki bizi yine hayal kırıklığına uğratmazlar...İyi bi kura çeksek bari ;)