Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

raines

şiii hop elimizi çekmedik burdan henüz bi gözümüz de burda yani =)
adam dogru sölüo ayrıca muzafer :d

muzzy

tmm bişi demiyom  =)

lp_mike_chester

abi ben espiri yapim dedim ama gercekten olmaz böle yani bende üzülüyorum böle oyuncular gelio Türkiyemize oynamıyolar bu kadar oldu hala iyileşmedi? dudyduğuma göre ligin ilk haftasında oynar diyolar lincoln linderoth bıcak altına yatacak diye duydum 6 ay yok  galiba yatarsa.... ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

muzzy

hepsinin ..... yatsınlar die para verioz zaten ipnelere..ama senin millet basketten bahsederken pat die bu lafı sölemen sinir etti..nese baam dewam..

lp_mike_chester

Quote from: muzzy on Ocak 03, 2008, 07:16:22 PM
hepsinin ..... yatsınlar die para verioz zaten ipnelere..ama senin millet basketten bahsederken pat die bu lafı sölemen sinir etti..nese baam dewam..

oke kardesim kusura bakma ..... ;)   ( bu arada feldkamp İstanbul a geldi )

muzzy

gelmez olsun bunak  :A

ezqi

katılıyorum insan takımını bırakıp almanyayamı gider yaw-- hasta olsan bile hem öle büyütülcek bi hastalık oldugunu düsünmüyorrum  :P

muzzy

gitmesine gitsin de gelmeseydi keşe..transfer filan istemiom feldkamp görevden alındı lafını duysam başka bişi istemezdim..linderoth da hayatında 3 haftadan fazla sakatlanmamış bizde adam nerdeyse bida oynayamıcak..böleşey varmı yaw:S lincoln de ikinci yarı dönüomuş oynucakmış..bi maç sora yine sakatlanır..bugün bursa maçında takım rezildiyine..olmaz böyle yaw olmaz..ikinci yarı bunnara bi şok vermeleri lazım..

ezqi

linderoth sezonu kapatabilirmiş. oynayamıcak.. ya zaten harbi lincoln ikidebir sakatlanıp duruyo. walla ilk zamanlar takımın durumu güzel gibi gelmişti ama bence şuan berbat durumdayız---

Heart Attack

Quote from: EzGi-- on Ocak 06, 2008, 02:44:23 PM
linderoth sezonu kapatabilirmiş. oynayamıcak.. ya zaten harbi lincoln ikidebir sakatlanıp duruyo. walla ilk zamanlar takımın durumu güzel gibi gelmişti ama bence şuan berbat durumdayız---
bencede ya tüm yıldız oyuncularımız sakat ! Hele Lincoln'ün sakatlanması kötü oldu
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

muzzy

linderoth yarın abd li uzmana görüncekmiş..lincoln iyileşmiş..

lp_mike_chester

dün bir kanal da shalke 04 lü yöneticiler lincoln un sakatlığı hakkında bişiler konusuyolardı....

ezqi

ya ben şuan bayer leverkusen macını düşünüyorum da sizce alabilirmiyiz??

lp_mike_chester

bu kadro ile olmaz gibime gelioo

Heart Attack

lincoln ancak 2 hafta sonra maçlara çıkabilirmiş  :-\
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...