Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

febeş maçında nonda yok..aslında çok da üzülmedim..ümidin oynaması garantileşti..hadi hayıllısı..

lp_mike_chester

nondanın sakat olması fb için avantaj bence adam bişi yapmasada cok ii top saklıo kaptırmıo bir kere
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

muzzy

öyle tabi..ama yapcak bişi yok..Galatasaray tarihinde böle bişi yoktur heralde..sahada yabancı oyuncu yok fb maçında..ne biçim bi yıl geçiriyoz anlamıyom..bu kadar eksiğe rağmen de lideriz..ama zevk alamıyoruz..
lincoln bey kadroda yine yokmuş ayhan ilk 11 de yok ama yedekte..nası iş anlamıyom ikisi de antremanda karşılıklı maç yapıodu lincoln özel insan sanki..

bide bugün fb tv de eski maçlardan bahsederken en farklı galibiliyet GS nin 7-0 yendiği maç olarak kayıtlara geçti dedi..kanalın o maçı tanıması çok garibime gitti..taktir ettim.. =)

ayrıca dün TAÇSIZ KRALımızın doğum günüydü..

muzzy

brezilya :0 Türkiye : 0 ...başka söze gerek yok..tebrikler aslanlar..

folligue

helal olsun be...harbi önceki maca göre bu kadroyla süperdiler...fenerin gözü cıksın bu durumda bile kendi sahalarında yenemiyolars yani yuh!
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

gokhan

abı kendı sahasında dıye bısı yok adamlar cok fena mucadele ettıler yabancılar olsaydı bence bu kadar mucadele olmaz we bızde sahadan galıp ayrlırdık cunku yurek ısı bu....gs yuregıyle oyandı...

muzzy

gerçekten sahada 11 Metin Oktay vardı..walla bu sene takımımla en gurur duyduğum gündü..

lp_mike_chester

gs tebrik ediyorum ama fb ne yapar eder ali samiyende tur atlar  ! ! !

muzzy

böyle oynarsak açıkça sana nah diebilirim  ;D

gören de fener her sene kupada milleti dağıtıo kupayı alıp duruo sanar :D

gokhan

abı 25 sene oldu saka bı yana :D neyse alırız ıns.. ya ben pek kupa meraklısı dıılım ama...(sadece turkıye kupası ıcın gecerlı ama:D )

muzzy

bu sitede o kupayı aldıınızı gören yok bu arada..ciddi şekilde düşününce gerçekten içler acısı bi durum =)

bu arada pendik fener derbisini yine pendik kazandı :  1-0   :D :D :D

ölü gelin

tarih tekerrürden ibarettir 8)

muzzy

kankam öle diosa öledir...bu arada hala gülüyom ya bu kadar ezik olunur :D

lp_mike_chester

hiç sorma 1-0 yenildik gene pendik e:(  :-[

madison

abi fb-gs maçı 0-0 bitmedimi,gs li arkadaşlarda 3-0 kazanmışlar gibi seviniyolar  ???