Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Metallica

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:22:10 PM

Previous topic - Next topic

Kozy_mac

bence en güzel hali eski orjinal hali idi  :D
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

Mr. MeTaLkiSS

her türlü güzel şüphesiz
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Darkshines

and Justice for all ve Garage Inc. albümleriyle özellikle güzel en son yaptıkları işler berbattı efsaneleri en azından aklımda.

ZongiR

Metallica en nihayetinde yeni albümlerinin kaydına başlıyor. Gözde prodüktör Rick Rubin ile stüdyoya girecek olan grubun elinde albüm için hazır bekleyen 25 şarkı bulunuyor.
Metallica, "St Anger"ın ardından yeni bir albüm kaydetmek için stüdyoya giriyor. Lars Ulrich, konuyla ilgili yaptığı açıklamada kendilerine Slipknot, Red Hot Chili Peppers, Johnny Cash gibi isimlerin prodüktörü Rick Rubin`in eşlik edeceğini belirtti. Yeni albümlerinin 1986 tarihli "Master Of Puppets"a benzeyeceğini dile getiren Ulrich, şu ana kadar kaydettikleri şarkıların bir hayli enerji yüklü olduğunu söyledi.
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

Littleches

Master Of Puppets gibi bir albüm olacaksa orjinal halini alırım.. Saygı duyarım eğer öle bir albüm yapacaklarsa , kendi kendilerini batırdılar tekrarda kendilerini yüceltsinLer haber için sağol arkadaşım ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Darkshines

Bence daha yenilerinden  birşey çıkmaz hernekadar eskiye döncez deselerde..Ben Mama Said , Loverman , No Leaf Clover , Turn The Page gibi efsaneleri dinlemeye devam edeyim yenileri dinledikçe soğuyorum gruptan anasını satiim.

Mr. MeTaLkiSS

bence çok ii şarkılar çıkar.' they're sure they ain't done yet' Son albüm de fena diildi eskilerle karşılaştırılamıycak derecede olmasına rağmen. ölüsü yeter dirisi dağıtır ortalığı onlar hakkında bişey demem gerekirse
Limp Bizkit forever...

Sumween

Eeeey metaLLica! abim yer kaplıyo diye 2gb'lık arşivvari klasörünü geri dönüşüm kutusuna geri dönmemecesine atmış sifonu da çekmiş... yarım saat boyunca ben ona fırça attm sonra o ''ne baarıyoon?'' diye kızdı böyle fırçalaştık karşılıklı! öldüm ya :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

iye bak la öle abim olcak varya ölene kadar başının etini yerdim hıh sinir seyler:L

Mr. MeTaLkiSS

ehh insan abisini seçemiyo demi?? :mrgreen:
Limp Bizkit forever...

folligue

Ya söylermisiniz Whiskey In the Jar nasıl bir sarkı?Benim cok hosuma gidiyor(Aslında birazda grupla calabildiğimiz kadar kolay bir sarkı oldugu icin seviyorum)...Gercekten soloları cok duygusal ve özenli...Ayrıca The Unforgiven I,Sanitarium(ki Limp Bizkit coverında gercekten batırdı sarkıyı),Enter Sandman ve Sad But True en sevdiklerim...Acıkcası pek de incelemedim Metallica'yı hep arkadas tavsiyesi...Aranızda Sanitarium'un son solosunu atmayı basarabilen biri varmı? :mrgreen:
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Mr. MeTaLkiSS

benim metallica'nın en sewmediim şarkısı whiskey in the jar ya :D çok monoton geliyo en azından herhangi bi metallica şarkısı için aynı şey Sad but true için de hemen hemen geçerli yani. Al sana bi kaç arkadaş tavsiyesi. Hit the lights, Seek & Destroy, Creeping Death, I disappear, Until it Sleeps, Mama Said, One, St. Anger, Frantic, Fuel, Wherever I may roam, No leaf clover, Executioner, (nabıyım lan daa yazmak istesem tonla yazıcam resmen tüm şarkılarını sewiyorum ve güzel heriflerin)
Limp Bizkit'in cover'ı o kadar iyiydi ki (bana göre gelmiş geçmiş en iyi cover) Lars ve Kirk şarkının yarısında ayağa fırlayıp coştu o gece canlı izliyoken benim onu neler yaptıımı tahmin edemessin bile. Seyirciyi hiç saymıyorum bile
Limp Bizkit forever...

folligue

Abi ama o gösterinin bi defa en iyisi KoRn'du bu gercektir yani o sarkıda otoriteler tarafında o gösterinin en kötü sarkısı secildi bizkit'i yaptıgı...Lars mars ayaga kalktı diyorsunda napsın herifler adam onlara dogru bagırdı resmen ''kalkın sandalyenizde oturanlar!'' falan filan diye...Ki sende olsan sende kalkardın  :mrgreen:...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Mr. MeTaLkiSS

abi sen neden bahsediyon ya hangi otoriteymiş bu bi link fln versene nerde seçildiyse en kötü biz de okuyak +korn'un one'ı sadece basit bi coverdı her profesyonel grup o kadar coverlayabilir ama hiçbirisi limp bizkit gibi müthiş bi şekilde coverlayamazdı ve + lars ve kirk'ün veya diğer kalkanların hiçbirisinin gözünde zorla kalkma görüntüsü yoktu ordaki herkes tabiri caizse kendinden geçmişti... LİNK VER pls
Limp Bizkit forever...

Darkshines

Sanitarium'u bende çok beğendim kötü seçilmiş seçilmemiş fazla sallamam.Beğendiğime bakarım (: