Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Beşiktaş

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:31:10 PM

Previous topic - Next topic

hermione

Quote from: lp_ken_an on Haziran 29, 2007, 03:16:48 PM
Şampiyonlar Ligi'nde 1. ve 2. ön eleme turlarının kuraları bugün İsviçre'nin Nyon kentinde çekildi.
      Beşiktaş'ın ikinci ön elemede rakibi Sheriff (Makedonya) - Ranger's (Andorra) maçının galibiyle oynayacak.
      Siyah - beyazlı ekip ilk maçı 1 Ağustos, rövanşı ise 8 Ağustos'ta oynayacak.

ben bunların ikisini de duymadım.hangisi çıksa yeneriz :D

gokhan

buyuk konusma bence :)

lp_ken_an

cisse de imzayı caktı hayırlı ugurlu olsun

makinacı

bu sene türk takımları avruypada iş yapcak gibi gelior..tek kuşkum fenerde...o da türk oyuncuları kalmadıı için...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

hermione

fener avrupada ne zaman başarılı oldu ki zaten ;D ;D ;D
salla sen ondan bişi olmaz :D

chester94

birgün herkes fenerbahçe li olucak diyoduk,inanmıyolardı.işte bjk son 2 sene içinde
fenerbahçe den aldığı 8 futbolcuyla bunun ispatı oldu.asaleti satın alamazsın tüpçü başkan yıldırım demirören..

hermione

heee tümerde hep fenerliydi zaten...bu tür transferler çift taraflı oluyo..
burayı sabote etme git kendi fb topiğine yaz.

chester94

tümer ilk samsun da şöhret oldu ,tabi yaşın yetmez bilmezsin,istediğim yere yzarım ayrıca bjk armasını fb bölümünde kullanmam..anti-bjk diye bi konu olsa neyse dicem..

hermione

yaşım yeterse mi....hunhhahahhaha buna gülerim işte.
sen zaten belli ki seviyosun didişmeyi de öle istediğim yere yazarım falan fazla saçmalamaya başladın sen...
nese sen dedin die bjk kendinden bişi kaybetmez devam et sen...

chester94

ooof oof , hep beni buluyolar.alışmışlar koyun gibi popülist,polyannamsı yazılara.neyse sustum hadi..

hermione

ya bırak şimdi bu herkes aynı ben farklıyım bilmem ne laflarını...sivri olcam farklı olcam die saçmalamaktansa dediğin gibi olmayı tercih ederim.

shimy

takımla popülistliğin ve koyunluğun alakasını çözemedim =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

chester94

yav biraz eleştiri oldumu hemen bi çemkirme,arkadaşlarım ben 16 yaşındaki liseli kızlar gibi yumoş yazılar yazamam.benim yapım böle kıl olduğum şeyleri sert eleştiririm.sivrilikle alakası yok.

lp_ken_an

ya ama ne gerek var şimdi bu topicte durup dururken senin böle bişey yazmana herkes fbli olcakmış tabi tepki alırsın

shimy

Quote from: chester94 on Temmuz 09, 2007, 09:14:39 PM
yav biraz eleştiri oldumu hemen bi çemkirme,arkadaşlarım ben 16 yaşındaki liseli kızlar gibi yumoş yazılar yazamam.benim yapım böle kıl olduğum şeyleri sert eleştiririm.sivrilikle alakası yok.
kimin kaç yaşında olduğunu nerden biliyorsunda konuşuyorsun  takım topiğinde de bu gibi saçmalıkların tartışılması da senden kaynaklanıyo
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...