Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Beşiktaş

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:31:10 PM

Previous topic - Next topic

LP.soldier

besiktas formamı giyip seyrettim kesin uğurlu geldi ;D :P

lpstreetsoldier
lpcrew

ShapeshifteR

bence beşiktaş kazandı.. kaznmak için herşeyi yaptı, pres vardı, hırs vardı, güzel futbol için herşey vardı.. bunu zaten 1-0 üstüne yatmamasıyla göstedi. beşiktaşın 2. golü cok kolay bni pozisyonmuydu allah aşkına ! ibrahimin yaptığı asist, hele bobonun attığ çalım bunlar kolay bi pozisyonun doğuşu değil ve beşiktaşın kaçırdıklarını görmezden gelmeyelim, bobonun sıfırdan kaçırdığı, higuain'in kaleciyle 1 e 1 ken üzerine vurduğu pozisyon..
beşiktaş dün tarfatarının hakkını verdi..

ayrıca PKK ya karşı atılan sloganlar açılan pankartlar süperdi...

Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

beanlie

güzel maçtı ii oynadılar maçıda kazandılar we ikinci resmdeki bayrak olayıda güzeldi

gokhan

bjk cok ıyıdı uzulmez dısında hersey ıyıdı bjk yı tebrık edelım...

raines

koyu bir galatasaraylı olarak beşiktaş tribünleini hep kıskanmışımdır ve takdir etmişimdir.
Dünyanın en iyi taraftarına sahip bir takım beşiktaş.
Her olayı eleştiren üstüne besteler yapan bi taraftardır.
kıymeti bilinmeli

gokhan

dun macı ızlerken tuylerım dıken modundan hıc cıkmadı acıkcası....degerı bılınmelı..

muzzy

bjk bayaa bi gaza gelip çıktı maça livonun da etkisiz oyunu eklenince rahat bi galibiyet aldı..ne kadar son dakikalar stresli geçsede..tebrik ediyoruz =)

lp167

açıkcası benm avrupada favarisi olduğum klüp liverpooldu.ama bu maç özeldi.o yüzden beşiktaşn yenmesini istedim.ama öyle bir taraftar vardı ki hayran kaldım.ağzım açık izledim maçı.alen yine yaptı yapacağını.kutluyorum.

LpNumB

Helal ßeşiktaş'a ßu galibiyet çok anlamlı oldu..Savunma bakımından çok beğendim inş dier maçlarda da başarılı olurlar..

lp167

ya fazla kandırmayalım kendimizi yinede.liverpool liverpool değildi.crouch o kadar geç girermi ya.adam girdi attrdı golü.

black_ece

ya keşke seyretseydim dedim maçı =)) o sırada napıyodum bilmiorm da
nese bu sabah radyo dinliyoduym dicey in biri beşiktaşlıymış maçta olanlar arasın beni konuşcaz bi melodi yaptıydık ikinci yarı onu tekrar yapıcam biri hatırlatsın bana falan diyip durdu =))
yani keşke seyretseydim  üzüldümbakın şimdi bi de anlattınız o kdr ballandırarak =))

hermione

ben seyrettim  ;D ;D
harikaydı özellikle tribünler süperdi gurur duydum valla ;)
ama son dakkalar geçmek bilmedi yaa... :P

Hasan-Can

iyiki yendiler yani 0 puanımız vardı  :-\

muzzy

oha be abi ohaa..rezilliğin bu kadarı olur yaw..azcık ruhu olan adam 3 ten sonra adam olurdu..şerefsizler bide özür diliolar..CL den de çekilin hadi..pafla çıkın hadi..reziller..yazıklar olsun.. tüm laflarım takıma tabi..

gokhan

gercekten ınanamıyorum...yanı dun zor uyuyabıldım....8-0 n
e yaaa harbıden yazıklar olsun...