Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

yaw ben KIMI yi bu arabayla sewiom çok yakışıyorlardı birbirlerine ..nası alışacam o pis kırmızıya bilmiom..arabanın büyük kısmını siyah yada gri yapsalar bari.. :razz:

hep böyle aklımda olacan kimi.. :D

ugur-acikgoz

bencede muzyy mclarenin arabaları çok karizmatik keşke kalsaydı kimi

black_ece

Quote from: ugur-acikgozbencede muzyy mclarenin arabaları çok karizmatik keşke kalsaydı kimi
bencede kalsaydı çünkü arabaların sponsoru shüco :D:D ablamın firmasının almanyada ki ortağı yani anlicanız biz mclarenciydik ben şimdi zorla ferrari ye geçiorm :D:D:D

ölü gelin

yok ya bundan sonra takım tutmam ben mc laren ciydim ama alonso gibi bi insanı getirdiler takıma artık o mc laren den bi hayır gelmez

muzzy

ya zaten arabanın tek rengini sewiodum bende..ferrari siyah yapsın onu da sewrim.. :D

ölü gelin

muzzy kanka o zaman sen direk midland i de tutabilirisn o da siyah hehe

muzzy

kimi'siz siyahın taaaaa ........ :D

ölü gelin

millet ya duydunuzmu fia türkiye ye 5 milyon dolar ceza vermiş muahahah ne aptal bişiy ya

black_ece

nedeeen?????

ölü gelin

kupa töreninde birinciye ödülü kktc cumhurbaşkanı vermişti onun hakkında soruşturma açtılar önce yarışları kaldıracaklardı ama sonradan para cezası verdiler

ugur-acikgoz

5 milyon fazla yaw sanki terörist mi verdiki kupayı allah allah neyseki istanbul parkı takvimden çıkartmadılar

ölü gelin

ama onlar da haklı formula 1 siyasetin karışmadığı tek spor dünyanın tanımadığı bi ülkenin cumhurbaşkanı geliyo kupa veriyo kim olsa burda bi mesaj var diye düşünür

ugur-acikgoz

öyle ben cezaya razıydım zaten ama 5 milyon biraz fazla geldi

ölü gelin

la varya bu mc laren i harbi den tarihten silmek lazım ya adam dün mükemmel bi yarış çıkarıyodu sonra zart diye motor yandı bu kadar olur ve de bu kadar şansızlık olur

ugur-acikgoz

walla schumi alacak şampiyonluğu alonso olacağına schumi olsun naapalım