Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

ya sorun alonso deil ya kooskoca mc laren takımı ve kimi raikkonen bu kadar dangalak bi takım olur

ugur-acikgoz

ya öyle valla lıştım ben 2000 den beri bu böyle mclarende ne biçim araba yapıyolar anlamıyom bizim şahin bile daha dayanıklıdır mclaren mercedesten

ölü gelin

ne şahini ya adamlar resmen el arabasından bozma otomobil yapmış bi de diyolar mc larenin motoru çak güçlü nah güçlü adam o kadar uğraştı uğraştı alonsoyu kovalayacak kadar yaklaştı ee soora zart diye motor yandı
hee bu arada alonso yine cortlattı bi aralar forumda çatlak çatlak sesler duyuyodum alonso yine alacak ii pilot falan fıstık konuşuyolardı hepsinin gözlerinden öpüyorum

muzzy

ben izleyemiyorum dersaneden dolayı :evil:..ama abimin sölediğine göre alonso şampiyon sayılır yaw...schumi cortlamış..alonsoya 1 puan yetiomuş..

ölü gelin

of ya bütün hayallerimiz suya düştü şu herifi öldürsek nolur acaba

ugur-acikgoz

bizi içeri atarlar ama alonso öldüğünden şampiyon olamaz heralde aslında düşünmeye değer alonso şampiyon mu olsun biz içeri mi girelim   :) :)

ölü gelin

alonso şampiyon olmasın ben ruhumu bile satarım  :lol: :lol: :lol:

black_ece

:D :D gıcığım o adama ya kaçıralım giremesin yarışlara falan zaten takip de edemiyorum nooldu son durum ne ?
neyse yarıştan sonra bırakırız ben zaten adli tıpçıyım :D
kanıt da bırakmayız :D

ölü gelin

ne kaçıracam be ben ondan direk pastırma yapacam danaya benziyo zaten

ugur-acikgoz

dana alonso :) :) çok komik ya nalet herifi bende hiç sevmiyom ya elimde olsa kaçıracam alonsoyu ama işte elimde değil :)

ölü gelin

laaayyyyn alonso yine şampiyon oldu allah belasnı versin adi pastırmanın koskoca shumi kaptırdı şampiyonluğu ya raikkonen de ayrı bi hikaye adam yarışı ikinci götürürken tut 6. ol soora üçüncülüğe yerleş arkandan kıçı kırık button gelsin seni geçsin 4. ol soora schumhacer de gelsin geçsin yarışı 5. bitir ama bu yarışın ismi schumiydi mükemmel bi yarış çıkardı 20. sıradaydı ve 4. bitirdi ayakta alkışladık valla rosberg de yine arabayı yamulttu ya lanet olsun

black_ece

alonso dan nefret ediyorum

ölü gelin

al benden de okadar :evil: ama şampion oldu ne yazar :evil:

black_ece

seneye olamicak muhaha ama shumi de olmicak :'(

ölü gelin

ozaman kimi olur :D:D