Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

lp_ken_an

antreman turlarında en hizlı zamanı kimi sonra massa yapmış..hayret kimi canlanmış .
inş. yarışada yansıtır.

ölü gelin

yok yav hep aynısı oluyor antreman turlarında nal toplatıyor asıl yarışta döktüğü nalları tekrar kendisi temizliyor :D benim bu hafta da hiç umudum yok :D

lp_ken_an

sıralamada
1-massa
2-hamilton
3-raikkonen
alonso sorun yasadıgı icin 10. sıradan baslayacak yarışa

ölü gelin

ahahah mc laren şova biraz geç başladı ama olsun bu arada alonso'nun 10 .sıradan başlayacağı kesin değil motor değişikliği olabilir 20 ye kadar yolu var...

ben aynı performansı hamilton'dan da bekliyordum antreman turlarında onun da motoru kendi kendine kilitlenmişti

raikkonen de yine hayal kırıklığı yaşattı :L

lp_ken_an

ya tv den baktım sıralamaya, spiker 10 . baslıcak dedi sonra haberlere baktım 20. sıradan baslıcak dedi ama dogru söluosun motor degişirse 20. baslıcakmış

ölü gelin

adam kesin olarak 10. başlayacak demedi şu an için 10. sıradan başlayacak gün boyunca takip edeceğiz motor değişikliği olursa 20. sıraya kadar düşebilir demişti :D

lp_ken_an

o zaman ben ii dinlememişim adamı :-[

ölü gelin

uahahahaha olay budur :D
1.kimi raikkonen
2.felipe massa
3.lewis hamilton

alonsoya gelinceee fishicellayı bile geçemedi 7.olabildi

ama yarışın ayakta alkışlanacak ismi nick heidlfeld arkasındaki alonsoya yerini kaptırmayarak pilotluğun nasıl olacağını ve tecrübenin neler yaptırdığını gösterdi
alkışlayın hüleeeyyynnnnn
ferrari ekibini de alkışlayın 2. pitstopta raikkonenin 2 saniye farkla birinci olmasını sağladı ve yine iki pilotunada muhteşem bir pit stop stratejisiyle duble yaptırdılar 

muzzy

hani bıraktıydın eöğ?? =)

Roswegas

sonunda kazanmış adamım

raiiiiiiii (raiçu-pikaçunun gelişmişi- vardı o geliyo aklıma ) :D :D

lp_ken_an

oh be sonunda kimi ya..
iyi oldu sevindiim puan farkı da azalıyor..

muzzy

neresi azalıyor yaw..markalarda da pilotlardada pok gibi fark var..hamilton olduu sürece bi pok olmaz takımdan da Kimi den de =(

lp_ken_an

ya dünkü yarış sonrası takımlar arasında herhalde 10 puan azaldı fark az mı yani..
bide alonso yarısa cıkmadan yagmur yagmazsa 5 yada 6. lıktan ileriye gidemem diye demişti  dedigi gibi oldu.

ölü gelin

Quote from: muzzy on Temmuz 01, 2007, 11:54:14 PM
ben raikkonen için demiyorum öyle kalın kafalı bi adama birinciliği aldırdıkları için ferrari ekibini tebrik ediyorum :D

eren bu arada raiçu iimiş :D

gokhan

Quote from: ölü gelin on Temmuz 02, 2007, 06:01:52 PM
Quote from: muzzy on Temmuz 01, 2007, 11:54:14 PM
ben raikkonen için demiyorum öyle kalın kafalı bi adama birinciliği aldırdıkları için ferrari ekibini tebrik ediyorum :D

eren bu arada raiçu iimiş :D
gozun aydın sonunda yanı =)