Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

o yüzden genel klasmanda 3. ve birinciyle arasında 20 puan fark var demi

Sumween

Ani atlama yapıcam konuya ama inanır mısınız ablam geçen gün Fernando Alonso'ya ''bebek yüzlü'' dedi! (O adam da bebek yüzlüyse benle Selin de karı-kocayız!)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ölü gelin

Kimi gelir kimi gider
İnan hyat insanı beter eder
Miras bırakmazsa peder
İnsan olur derbeder

ben yazmadım valla iremcim saolsun biliyo kimi raikkonen hayranlığımı kendisi yazmış bana özel ( aman tanrım bu aralar ne kadarda çok seviliyorum ve adıma bir takım sanatsam eylemlerde buluyorlar)

selinkinpark

ahey ahey hey allahım ya neyse boşadı kız onuda rahatladın dimi yasemin:P

Ra[P]uNzEL

tabii ki Luis Hamilton!!!

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

ölü gelin

elimde olmayan sebepşerden dolayı yarışı izleyemedim dün ama aldığım haberler pek de kötü değil kimi raikkonen 5. başladığı yarışı üçüncü bitirmiş
felipe massa is offline :D
lewis hamilton 2.
dana pastırması alonso 1. zavallı öyle tatmin oluyo heralde :D yani artık mc larenda günleri sayılıymış :D renault geri alcakmış manyak herifi artı bu perşembe mahkeme var mclarenın ipi çekilecek :D

hermione

Quote from: ölü gelin on Eylül 10, 2007, 10:17:50 AM
dana pastırması alonso 1. zavallı öyle tatmin oluyo heralde :D yani artık mc larenda günleri sayılıymış :D renault geri alcakmış manyak herifi artı bu perşembe mahkeme var mclarenın ipi çekilecek :D

cık cık cık, neden saygı duymuyorsun adam birinci olmuş alla alla :D:D

...nem!!..

her zaman mc laren mercedes ve fernando alonso yu tebrık ederım ıtalyada 1. oldu  ;Distanbul parkta 1. olmasını isterdım çunku 100. yarısıydı buyuk bı odul olurdu bence  :'( artık onumuzdekı yarıslara bakıcaz  ;D
İmZA yOk PaRmaK baSsaM

ölü gelin

bu sezon o pastırmadan da ümidinizi kesin çaçaronluk yapıp hamilton'ı alt etmeye çalışıyor ama zor gibi sanki 8)

re_silence

kimi bnm yaaa kimseye wermemmmmmm(:

ölü gelin

al işte bi poster kızı daha

herneyse bomba bir haberle yayınımıza ara veriyoruk:
mc laren mercedes takımı casusluk davasında motor sporları kurulu tarafından suçlu bulundu ve şimdiye kadar ki aldığı tüm puanlar silindi artı 100 milyon dolar tazminat ödeyecek
vah vaaaah çirkeflerin içine o da katıldı yani şimdiye kadar -benim bildiğim- f1 de adı böyle şeylere karışmayan tek takımdı çok üzüldüm çoook

yeterin ya edit yapınca yeni mesajı çıkıyo zaten ....black_ece

yeterin lan edit medin tınmam artıkın nabalım yazaydı öbürleri de

belçika gp sıralama turları ilk üç sıra şöyle
1. kimi raikkonen
2. felipe massa
3. fernando alonso

hamiltona noldu derseniz anca 4. olabildi
kimi raikkonen yarın yarışı kazanabilirse spa da üç yıl üst üste yarış kazanan efsane pilotlar arasına girecek Karizmatik

black_ece

kimi 1. 1. 1. 1.
kimi birinciii
yaşasııın =)

ölü gelin

işte ya işte ya işteeeee hayatımın en bomba yarışıydı kimi şu an o pistte üç yıl üst üste yarış kazanan pilot ünvanıyla efsaneler arasına girdi :D
yarışın ilk üçü hatta ilk dördü şöyle

1.KİMİ RAİKKONEN
2. felipe massa
3. fernando alonso
4. lewis hamilton

kimi çok rahat kazandı ya starttan hemen sonra massayla arasını 5 saniyeye kadar açabildi üst üste pistin en hızlı tur zamanlarını yaptı

pit çıkışlarında yine mesafeyi koruyabildi gayet temiz bir araba kullanı
tecrübe denen bir şey var

spa= kimi raikkonen

massa, alonso, hamilton (iddalı olanlar bunlar o yüzden yazıyorum) hepsi birer kez hatta birden fazla pist dışına çıktı ama kimi raikkonen bir kez bile o hatayı yapmadı

kimi'nin yarışın sonundaki sevincini ve o sevinçle arabaya duman çıkarttırıp pistte akrobatik hareketler yapması da yarışa ayrı bir tat kattı

ama şunu da söylemeden geçmeyim robert kubica kadar kimse agresif araba kullanmadı 14. başladığı yarışta puan alabilme çabasına vediği savaş bize yaşattığı zevk gerçekten bu sezon içindeki en şahane olaydı :D

immortal

kimi temiz bi yarış çıkardı.çok da iyi oldu şampiyonluğu kovalamak için önemliydi.hamiltonun pek bir sorun yaşamamasına akrşın dier yarışlara oranla düşük performans göstermesine şaşırdım.kimi nin zafer kutlamasıda hoştu.mclarenin puanları silindiği içinde ferrari resmi olarak bu sezonun markalar şampiyonu oldu.darısı kimi r. nin şampiyonuluğuna.imkansız değil tabiki.ne olacağı hiiç belli olmaz.önümüzdeki haftalarda yeni pist felan bakalım neler olacak..
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

lp_mike_chester

valla benim adamım 2 kişi

1-kimi raikonen
2-takamo sato
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !