Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

lp_ken_an

prag macından sonra fener soyunma odası karısmıs..ugur boralla kezman yumruklasmıs filan sonra bi kac kişi daha katılmıs kavgaya  ..sonunda ayırmışlar..üzüldüm fenerliler adına

chester94

yok öle bişey.

NEVERlandLP

bnecede yoktur hıh....

lp_ken_an

nasıl yok ya!!allahaskına kac sitede yazıyordu..hatta tümer filan odanın camına havlu koymmuslar dısarıdan gözukmesın diye...

chester94

olsa bile maç stresindendir sonra barışırlar,daha öncede deividle uğur yumruklaştılar hallettiler,sonra şampiyon olduk.olur öle şeyler.

lp_ken_an

olur öle bişey canım ona bişey demedık..sadece yalancıymısım gibi direk yok öle sey demeyin ama lütfen..sebebi zaten mac sırasında pas vermemek ile ilgilimiş..

lp167

ya bırakın bu işler.herkesin feneri körüklemeye çalıştığı belli bişey.ufacık tartışmadan neler çıkırıyorlar.inanmayın böle şeylere.ona bakarsanız hasan şaş la necati sahada birbirini boğazlamışlardı.

lp_mike_chester

olur böle seyler camia içinde büyütmemek lasım...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lp167

bence bu fenerden hiç bişey olmaz.zico oldugu sürece olmayacak.adam 1 yıldır fneerin basında 1 tane şöle keyfle izlediğim bir maçı yok.avrupada da hiç bişey olmaz.uyutuluyoruz arkadşlar.artık aziz yıldırımın misyonu bitmiştir bence.fenerden elini eteğini çekmesi lazım.bence 2 yıla kadarda bırakır.yerine ali koç u hazrlıor.üzgünüm  ama bu yılda avrupada hezimete uğrucaz ve yine gs li arkadaşlarımız tarafından yerden yere vurulucaz.

lp_mike_chester

hiç sanmıyorum bence bu sene iş yaparız...ama dediğin tek doğru bisey var zico dan bir bok olmaz futbolcular oynadıda biz şampiyon olduk bu sene...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lp167

hiç sanmıyorum.bu sene işimiz daha zor.

tome3.mpq

anderletch fenerbahcenın sampıyonlar lıgındekı ılk rakıbı

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

re_silence

beşiktaşıda yenceesssssssssss

chester94

SÜPER KUPA FENERBAHÇE NİN...

Mr. MeTaLkiSS

Tebrik ederiz önünüzdeki avrupa maçlarında başarılar dileriz =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!