Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

wape

rakip hayırlı olsun :D
istemem ama bence elencek fener, adamlar 3 kez yenildi premier league gibi zorlu bi ligde, gelipte şampiyonlar liginde fenere yenilmez adamlar :)
fenerbahçeyide anlamadım gitti ya 'rakip farketmez, her rakibi eleyecek güçteyiz' gibi sözler duyuyorum röportajlardan. abi kupayı almadınızki çeyrek finale çıktınız sadece coşmayın. 7 rakibin 5i sizden kesin güçlü ikiside muallakta (onlarda shalke ve roma ;D)
inşallah yenerizde chelseayi tur atlarız :)

NEVERlandLP

evet ya yenelim ama chelsea zorlu cidden yazdıklarına da bakınca  ::) alırız maçı inşallah :)

prensesss

ben Beşiktaşlıyım ama Fener in de bu maçı kazanmasını istiyorum bi Türk olarak...
. . . EvAnEsCeNcE . . .

gokhan

ya buraya kadar gelmekte guzel =) daha ıkı mac war bakalım....

neverforgivenangel

yaha ne olursa olsun man utd lvlpl barça gibi takımlar yerine çelsi daa ii bea::d 

*** konya maç sonucunu rüyamda gördüm yine tuttu ;D***

lp_mike_chester

chelsea yi elersek finale gideriz bence=) elenmicek bir tkaım değil ama =) allahtan m.united cıkmadı ben istemiodum cıkmamasını cıkmadı allahtan=)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

madison

ne kadar dev yenersek yenelim, elersek eleyelim kim çıksa fener e güvenmeyip zor diyecek millet,,bu türk halkı aşamıcak bi türlü..

lp_mike_chester

fenerbahçe elense bile bişi olmucak=) kimse bişi diyemicek bizim asıl amacımız tur atlamaktı atladık ama onlar tur atlayıp ceyrek finale cıkmayı da başardılar chelsea den korkumuz yok onlar bizden korksun=) ;)

madison

fenerbahçe guinnes rekorlar kitabına girmeye hazırlanıyor, 100. yılımızda topladığımız toplam 1000 in üzerinde kupa ,şilt ve madalyayla 1 yılda en çok başarı kazanan spor klübü rekoru için yaptığımız müraacat kabul edildi.Ayrıca fenerbahçe bu senede futbolda basketbol erkek ve bayanda kendi şampiyonlar liginde çeyrek final oynayarak hatta masa tenisinde yine kendi şampiyonlar liginde final oynarak şu anda avrupanın en başarılı spor klübü konumunda,ilk lerimi sonlarımı yapıyoruz bilmem ama biz en iyisini yapıyoruz  ;)

ShapeshifteR

Quote from: madison on Mart 19, 2008, 12:44:11 PM
ne kadar dev yenersek yenelim, elersek eleyelim kim çıksa fener e güvenmeyip zor diyecek millet,,bu türk halkı aşamıcak bi türlü..
galatasaray uefa kupasını aldığında ne olmuştu ?
her turda bu da iyi bu da güzel denmişti.. Bu seferki rakip zor elenirse de canı sağolsun gibisinden..
bu şu an fener için de geçerli ve başarıya hasret milletimiz içinde bu davranş bence gayet normal...

gönül isterki her sene bi takımımız böle başarılı olsun.. birden fazla olsun ne olcak... ama öyle bi taraftar kitlesi oluşmuş ki galatasaraylı fenerin başarısını hazmedemiyo, fenerli galatasaraylının... (tabiki rakibin dışardaki başarısına sevinenler bu değerlendirmemin dışındadır)

rakibe zor demek, takıma güvenmeme anlamına gelmez... fenerin genel oalrak oynadığı futbolla chelsaenin kini karşılaştırırsan tabiki zor diceksin... ama bu tur 2 maçla belli oluyo.. sadece iki maç.. iyi oynar atlar turu...

bu ülkenin takımları zaman içinde ne devler devirmedi.. sadece fb gs bjk mi yaptı bu işi.. kayseri de athletico madridi yendi... önemli olan başarının kalıcılığı...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

madison

süpriz insanı bi kez şaşırtır,biz ülke olarak üst seviye futbol başarılarını görmeye çok sık olmasada alışmalıyız,,ama aksine sürekli bi aşşağılık kompleksi gelişiyor,kızdığım bu.

ShapeshifteR

mükemmel top oynuyoruz ya her sene kupalar finaller yarı finallerr ooo sorma... benim takımlarım sarajevolara maccabi haifalara yeniliyorsa, CL ye iki takımımızda bilmem kaç eleme oynayarak gidiyorsa ben başarıya şaşırırım, ama alkışımıda eksik etmem ...
neyse konu dağılmasın...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

madison

ya dünkü çocuk yunanlılar bile biz avrupa şampiyonasının favorisiyiz diyebiliyolarsa utanmadan,,biz futbol konusunda biraz daha rahat olmalıyız.gücün varsa cesurluk yaparsın,yoksa korkarsın ve işi şansa bırakırsın,,chelsea de biçok dünya yıldız varmış son 3 yılda kaç kupa aldılar,,evet çok güçlü takımlar kabul ama biz de çok güçlüyüz,,
neyse,,bu msj ı kasımpaşa devre arasında yazdım,,paşa iyi sıkıştırıyor buarada bizimkiler yine sallamıyolar,bakalım 2. devre nolcak

lp_mike_chester

2.devre semih in girişiyle gene maç bizim olcak=) yalnız deivid in cezalı olması bizleri üzdü:(

Littleches

Quote from: lp_mike_chester on Mart 20, 2008, 01:03:10 PM
fenerbahçe elense bile bişi olmucak=) kimse bişi diyemicek bizim asıl amacımız tur atlamaktı atladık ama onlar tur atlayıp ceyrek finale cıkmayı da başardılar chelsea den korkumuz yok onlar bizden korksun=) ;)

Chelsea'den korkmadığınız için mi kendi kalenize attınız golü , ne güzel söyledi İlker Yasin ; İlk yarıda deivid'den tek gol var ama oda kendi kalesine..

Şu kabuktan çıkması gerek Fener'in böyle ürkek oynarsa zor da değil imkansız!..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.