Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Hayko Cepkin

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:53:23 PM

Previous topic - Next topic

delilah

Quote from: shimy on Ocak 10, 2007, 03:09:02 PM
ben haykoyu kiliselerde ilahi söyleyen biri olarak biliyordum malatya nerden çıktı :mrgreen:

malatyada baya bi ermeni vardı neden şaşırdın ki??
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

LPinox

yanlış anladın delilah ben malatya da ermeni olamas anlamında sölemedim sadece malatyada doğmuş olmasına şaşırdım :S

selinkinpark

Quote from: selinkinpark on Eylül 08, 2006, 04:53:23 PM
hayko cepkin, (doğum 1978, istanbul) ermeni asıllı türk vatandaşı piyanist, müzisyen.
doğum yeri istanbul daha neyi konusuyorsunuz(:

muzzy

son klibi zaman geçti mükemmel olmuş yaw..o şarkı albüme sonradan eklenmiş..şarkıda gitar hiç yokmuş..tamamen tekno bişarkı..bayıldım şarkıya da klibe de..tipine zaten bayılıom..bende ööle olacam:P:P :D

LpNumB

Nefret ediyorum...

muzzy

zaten niese bisürü nefret eden var..ne varsa adamda yaw..süper herif.. :twisted:

Sumween

bende seviyorum =) hem uyuzum hem seviyorum değişik duygular besliyorum o adama :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

muzzy

seninki de bi ayrıymış ha :D

shimy

tapıyorum desem yeridir heralde :angel:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

blind_clown

ilginç bi tarzı var özellikle konserlerde albümden farklı bi hal alıyo..yeni albümünü sabırsızlıkla bekliyorum..
tanışma bitti :twisted:
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

muzzy

zaten kendisi de dedi..benim albümümü seven çoğu kişi konserimden nefret edebilir..konserimi seven albümü sevmeyebilir die..süper adam yaw..

Mordanadam

Tarzı garip belki ama şunu diyebilirim bu adamın canlı performansı harika.Her şeyiyle hakkını veriyor konserin aldığı paranın.18 mart Esk. Yine ordayım.Hadi bakalım
Çookk eski günlerdi lpefsanesi yeni kurulmuştu..O zamanlar LiNKiN_Boy vardı.. =)

Mr. MeTaLkiSS

harbi mi yaw? Doorsta mı Hayalde mi? ben de gelecem yan gruplardan haberin var mı? geçenkinde makine wardı :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

niğdeye de gelcekmiş..balıklar kavağa çıkınca:P..anadolunun bağrındayık die gelen giden yok yaw :S :D

Mordanadam

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mart 05, 2007, 04:38:18 PM
harbi mi yaw? Doorsta mı Hayalde mi? ben de gelecem yan gruplardan haberin var mı? geçenkinde makine wardı :D

Hayal'de.Yan gruplardan haberim yok.Makine ilk dönem olan konserde alt gruptu şubatta olan konserde drinking fort vardı bu sefer kim çıkacak bilmiyorum.Hayal mart sayısı kitapçığını herhangi bir mağazadan edinebilirsin gerekli açıklamalar vardır sanırım ben de almadım =)
Çookk eski günlerdi lpefsanesi yeni kurulmuştu..O zamanlar LiNKiN_Boy vardı.. =)