Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Hayko Cepkin

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:53:23 PM

Previous topic - Next topic

blind_clown

Quote from: ShapeshifteR on Mayıs 07, 2007, 09:38:34 PM
zevk işi deilmi bana göre bu grup en iirenç grup. sana göre dünyanın en iisi olabilir buna itiraz edemem etsem de değiştiremem ...
hayko cepkin grup değil ya adamın adı hala grup diye tutturuyosun..bahsettiğim şey oydu..o yüzden ne kadar bildiğin ortada diyorum..
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

ShapeshifteR

ya herneyse ya beni ilgilendiren müzikleri adamın adıymış yok grubunmuş umrumda deil walla
neyse burda kapatalım uzmasın.
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

lp_mike_chester

hayko  ne grubu yaa adam müziğin alasını yapıoo işte  ....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

muzzy

haykoyu sevmeyen ölsün:P :)

Hayko Cepkin
“Tanışma Bitti”

21 MAYIS 2007

Şiddet içerikli hafif batı müziği!

İlk albümü “Sakin Olmam Lazım” ve bugüne kadar verdiği konser&sahne performanları ile müzik medyası ve dinleyici kitlesi tarafından kabul ve destek gören Hayko Cepkin, yeni albümü ile farklı bir çizginin öncüsü olma yolunda ilerlemeye devam ediyor!

Eylül ayından beri çalışmaları devam eden “Tanışma Bitti” isimli yeni albüm Nisan sonu yayımlanıyor! Tüm beste, söz ve aranjeleri Cepkin’e ait 11 şarkı ve
5 intro’dan oluşan albüm müzikal açıdan çok daha sert olmasına rağmen, senfonik geçişleri ile zengin bir alt yapıya sahip.

Albümün genel konsepti korku.. İşlenen ana tema ise genel olarak insanlığın kendi kişisel korkuları ve kaybetmek.

“Bu albümde anlatmak istediğim herşey zaten bugüne kadar defalarca söylendi. Bu sebeple tonlamada farklılık arayışına girdim ve kendime korkuyu daha yakın buldum. Öfkeyi ve korkuyu doğru yere kanalize edebilirsek güçlü bir enerji ile ruhen daha serbest kalabiliriz.” – Hayko Cepkin

Grup Üyeleri;
Klavye & Vokal: Hayko Cepkin
Davul - Murat Cem Ergül
Gitar - Umut Töre
Bass - Poyraz Kılıç

Tanışma Bitti;

1. Yalnız Kalsın Intro
2. Yalnız Kalsın
3. 777 Intro
4. 777
5. Bertaraf Et
6. Sonra Görüşelim
7. Sıkı Tutun Intro
8. Sıkı Tutun
9. Kaos Intro
10. Kaos
11. Ölüyorum
12. Siren
13. Melekler Intro
14. Melekler
15. Bilmezsin
16. Bonus

Nefy

güzel müzik, kaliteli...her arşivde bulunmalı bu herif...
Yollarına hep sevdigimiz insanların adlarını vermediler ama; biz her duvara bir vesile onların adını yazarak yaşadık... Kül ve betondan mürekkep.. yaşadıkça yaşanılası gelen o tuhaf bozkır kokusunda Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar.. Asfaltlar ışıldar..

muzzy

tabi bulunmalı ya...Türkiye de yenibi tarz yarattı adam..ve de mükemmel bence..yeni albümü sabırsızlıkla bekliyoruz... :)

süperlp

Quote from: muzzy on Mayıs 18, 2007, 10:10:50 PM
tabi bulunmalı ya...Türkiye de yenibi tarz yarattı adam..ve de mükemmel bence..yeni albümü sabırsızlıkla bekliyoruz... :)
sabret yarın çıkıyomus
ama ben bu adamı fazla dinlemiyorum
ayrıca ermeni asıllı olduğunuda yeni öğrendim

muzzy

bende ilk öğrendiğimde gıcık oldum ama..duramdan takip ettim hiç bi zman o konulardan bahsetmiyor hatta Türklükten bahsediyor...yani karıştırmayın oraları..bugün albümçıktı ama bulamadım tabi..kimbilir niğdede ne zman olur:S

anaconda

ben yeni dinlemeye başladım iyi yani

selinkinpark

albüm mükemmel ilk albüm benim icin her zaman 1. ama bu albüm de kendini cok daha iyi ortaya koymuş=)

bloodwrath

geçenlerde bi dinlemiştim adam black tarzında söyledi (cradle of filt'in vokale benzettim bir an).kurudum kaldım:S

özgür69

hayko yu yeni dinlemeye başladım ama adam mükemmelmiş yaa :D
.                                      

elif_lp

tanışma bitti daha güzel dediler, dinleyen var mı yeni albümü ?

..tell me what the fuck is wrong??

damnedsouL

fırtınam ve ben gideyim.. baska sarkı tanımam...
yaaa ama adamın sacları tipi falan ne biliyim hoşuma gitmiyo...
Ne AsK VaR ne MuTLu SoN VaR...bUz gBi SüPPpERR bi yaNLıZLıK vAr... :)

özgür69

yeni albümden ölüyorum ve sıkı tutun süper...
.