Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Hayko Cepkin

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:53:23 PM

Previous topic - Next topic

NEVERlandLP

vall haykoyu her halde tek geçerim o kadar fanı olduum biri deil ama adam başka bi boyutunda işin resmen...son klibi zaten uçmuş bişey ne denebilirki onun üstüne?

mustapha

son albüm süper olmuş ya çok beğendimm

cnkdrk

turkiye nin hayko gibi sanatcılara ihtiyacı var
bole bi sektorde bole album cıkarabiliosa helal olsn
baska diicek lafım yok
adam kendi cabalarıyla buralara kdr geldi cok yol kattetti

yeni album mukemmel yani biraz hayko dinliosanız
desteklemk icin alın derim

ShapeshifteR

dream tv de yüxexes e cıkmış geçen tekrarını isledim muhabbeti süper adamın müzkleri de güsel de ben pek ısınmadım hatta hiç ısınamadım
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

mthnLP

ermenimiymiş neymiş bu herif.en fazla 2 şarkısını seviyorum.gerisi falafoş.bence

mustapha

Quote from: mthnLP on Haziran 21, 2007, 03:21:11 PM
ermenimiymiş neymiş bu herif.en fazla 2 şarkısını seviyorum.gerisi falafoş.bence
evet ermeni yani burda milletinden bahsetmiyoz ırkçılık yapmnan gerekmio sadece müziğini yorumlasan oolmaz mı

mthnLP

ırkçılıkmı yaptık.yazdıgımdan ne anlıyon sen.ermeni oldugunu yeni ögrendim onu vurgulamaya calışıyorum.sadece 2 şarkısını sevmemde ermeni oldugundan kaynaklanmıyo.gereksiz polemik yaratma.

özgür69

abi nereliyse nereli, daha dinlemeye başlayalı 10 gün ya oldu ya olmadı ve hergün onu dinliyorum, adamda manyak ses varya...
.                                      

muzzy

iki şarkısını beğeniosan hiç dinleme daha ii :S

ölü gelin

Quote from: mthnLP on Haziran 21, 2007, 10:07:26 PM
ırkçılıkmı yaptık.yazdıgımdan ne anlıyon sen.ermeni oldugunu yeni ögrendim onu vurgulamaya calışıyorum.sadece 2 şarkısını sevmemde ermeni oldugundan kaynaklanmıyo.gereksiz polemik yaratma.
söyleme tarzında bi aşağılama var o yüzden tepki verio insanlar ermenimiymiş neymiş derken bi küçümseme var gibi

mthnLP

Quote from: muzzy on Haziran 22, 2007, 12:21:15 PM

iki şarkısını beğeniosan hiç dinleme daha ii :S
neden?haykoyu dinlemek için en az şukadar şarkısını sevmen lazım diye bi kuralmı var.

mike_shinoda

ya ben bu adamı bir türlü çözemedim ne yapio sanki türkü söylüo bide her şarkının sonunda deli ... miş ibi bağırıo haykoya demşlerki sınava girmeden önce neler hiissettin demşler buda çok tualetim geldi demiş olaya bak :d üflenmiş şekerlere ne dersin demşler üf der geçerim demiş yani bu adam alem bişi :D

L1NK1N P4I2K

ya bu adam coq karsık bişi eet bi türkü soler gibi soluyo bi rock bide en son sarkısnda black metal yapmıs abi yaaa:D turkiyede ilk black yapan adam oldu heralde ?
ßr£@K!ng Th£ HaßßiT     

§ïяĝαиα

ama harika yapıo önemli olanda bu..çok karma ama mükemmel şarkıları var..yalnız kalsın,sıkı tutun,seninki dert mi,sora görüşelim bunlar tanışma bittideki en sevdiim parcalar :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

elif_lp

sabahtan beri yalnız kalsın dinliom,sonunda ne dio anlamadım bi türlü???

..tell me what the fuck is wrong??