Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Merhaba diyin

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:59:09 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

hocalık mı ??
=) ya gir foruma okuya okuya anlarsın zaten =)
hoşgeldin

MYSTeRY;)

ben gisemm :) 17 yaşındaım öss ye girdim we full salladım :D çok ciddiyim :) okuldada çok yaramas bi öğrenciydim :D her gün kawga ederdim :) başım beladan pek kurtulmas :D yaşamayı sewiyorummmm hayat herşeye rağmen süperrr :D:D:D
GeLMeMiŞ YaRıNDaN HeP Mi ŞiKaYeTÇiYiZ BiZ!!!

shimy

hoş geldin gizem =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

MYSTeRY;)

hoşbulduk ;)
GeLMeMiŞ YaRıNDaN HeP Mi ŞiKaYeTÇiYiZ BiZ!!!

shimy

yeni olduğun için bir kez hatırlatayım bu başlığa 2. bir defa yöneticiler dışında mesaj atılmıyor canım =) bilgin olsun diye şeettim =) neyse iyi forumlar

Scofield

herkeslere mrb.. tanıyan wardir bikac kisi.. uzun zaman oldu gorusmeyeli herekese slmlar :) bu sefer kalici olmak icin geldim :)

black_ece

tekrar hoşgeldin

pussy_feat

pufff yha şu okul bi açılsada dersleri kaynatıp eylensek yhaa hiç sarmıo bööle**bana katılanınıss warmı??**...ha bu arada ben ezgi yaşş 16 boyum 1.65 kilom 57 tuhaff saçlarım war.yarışmaya t_rap_zon dan katılıorum..jüri üyelerine slmlar:)
!!!!nerde buranın gülen yüssleri yafff!!!! ;)((buldum buldum)) 8) 8)

shimy

hoş geldiniz=)

I_am_free

slm ben senem kendimi tanıtmamıştım şimdi tanıtıyorum, sıkı bi lp hayranıyım 15 yaşındayım,sivaslıyım amasyada oturuyorum, ee dha ne yazayım,bide rock müziği çok seviyorum, inş burda lp hayranlarıyla tanışacağım herkese ii günler

shimy

birşey yazmana gerek yok senem =) ama keşke kelimeleri kısaltmadan kullansan =) neyse hoş geldin =)

mr. delsOn

slm ben antalyadan yaş 16-17  lp nin hastasıyım özelliklede brad'ın nese şimdiden hoşbulduk
you've become part of meeeeeeeeeee!!

ousan

hoşgeldin :D

d4rkblood

ben de da yeni üye oldum.adım ayln.bu siteye ilk msjım.bne de gerçekten feci hayranıyım....  hoşgeldm siteye  ;D

Requiem

Hoşgeldin =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!