Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Merhaba diyin

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:59:09 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

yeni gelenler hoşgeldi kalıcı olun lan :D abi bu yudum neymiş ya gülüyüm mü sinirleniyim mi arada kaldım beynim çatladı lan
kaç kez daa diyebiliriz acaba bu forumun ve sitenin merhaba diyinden ibaret olmadıını kendisine
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

yudum@yudum

knka ne zaman sıteye msj yazacan yawwww beklıyorum senı ne olur bır an once msj yaz
BANLANDI

Mr. MeTaLkiSS

Ben de sana bayıldım yudum ya hatta aşık oldum falan yani benimle çıkmak istermisin ya hani çıktıın fln yoksa lütfen ya tanıyınca sewersin beni :D
Limp Bizkit forever...

selinkinpark

Quote from: yudum@yudum on Nisan 03, 2007, 07:39:47 PM
merhaba osge ben yudum yas 17 sıteye bayıldım yaa cok glz keske en basında uye olsaydım bu arada ben de ankarada yasıyorum herkese slmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızım sen şakamısın?=/

Sumween

siteye ne ara bayıldı ya? :D hmm gezmiş dolaşmış demekki Yudum hayran kaldım ben sana abi  :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

muzzy

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Nisan 03, 2007, 08:19:02 PM
Ben de sana bayıldım yudum ya hatta aşık oldum falan yani benimle çıkmak istermisin ya hani çıktıın fln yoksa lütfen ya tanıyınca sewersin beni :D

bööle konuşmaya bööle cvp olur.. ;D

elif_lp

Quote from: yudum@yudum on Nisan 03, 2007, 07:39:47 PM
merhaba osge ben yudum yas 17 sıteye bayıldım yaa cok glz keske en basında uye olsaydım bu arada ben de ankarada yasıyorum herkese slmmmmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşım edit kuralı diye bir şey var. okumuyomusun kuralları ya?? ayrıca yeter kaç mesaj yazdın bu bölüme hepsi de slm ben yudum falan filan.... ve defalarca uyarıldın. amacın ne arkadaş???  

not: bence bu hiç bir mesajı okumuyo, rasgele buraya gelip slm yazıo :D

..tell me what the fuck is wrong??

Sumween

aman tamam uzatmayın... hafif spastizm seziyorum zaten arkadaştan bence iyi davranın psikolojik sorunları olabilir intihar filan eder vebali kalır üstünüze :D arada yazsın gitsin ya bulaşmayın kız bi post atıyo 2156 kişi kopuyo zaten =)

I choose hush...

§ïяĝαиα

ay ben bu bölüme sırf bu arkadaşın mesajlarını okumak için girer oldum :D lan milletcek o kadar dalga geçtik bi insan hiçmi umursamaz bide hep bu bölüme yazıo neyi var neyi yoksa taam abi anlıom derdini en iisi senle tanışim ben ...bayıldım artık...[not: ben yudum yaş 17 cümlesi son 5 sayfada yazıo heral...kopuorum yaa msnsini alcam sıkı bi dalga geçcem]
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

selinkinpark

ya of tamam yeter bence uzatmayalım daha fazla saclastı topic iyice...=/

Mr. MeTaLkiSS

Abi sizi bilmem de ben dalga geçmiodum. Test edicektim msjları görebiliyo mu diye eer görüyoduysa diğer msjları nası göremedi diye sorcaktım kendisine. Dalga fln geçilmesine de karşıyım
Limp Bizkit forever...

ousan

bak yudum burada en kıdemli benim.. benle çıksana itibarın olur :)
ahaha komedisin ya...
banlancan yakında... yaz düzgün forum kullan ya da çek git.. senlemi urşacaz..
sitemizin maskotu oldun :D
sen sarhoşken yazıyosun o msjları heralde..
bende sarhoşum şu an :P

whiskas:)

yudumm rockss!!  ;D
yeni çalışmalarını sabırsızlıkla bekliorz yudumm!
forfeit the game & stop the talk show!

C.o.HaN

Quote from: özgür69 on Nisan 02, 2007, 11:08:28 PM
ya ablan sen gelmeden burdakilere senden bahsetti sen gelincede herkez tanıdı zaten, shimy mod lardan aynı zamanda özge ve benim okul arkadaşımızın kardeşi :D sanırım yeterince aydınlanmışsındır... ;D
cokk aydinlandimm. verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim efendimmmm yeterince acik ve nettiniz  bu durumunuzun devamini temeni ederimmm  ;D ;D ;D ;D ;D   

saygilarimlaa ... :P :P
iki arada bi deredeyim iki ileri bi geri gozumu actim ama nafile artik birakin pesimi bana catmayin.. iste kaderim buya goren adam bi ruya bu karanlikta yolumu bulamassam gozumu kapatirim tanrimla konusurum ben halaluyaaaa ....

Sumween

Edit kuralına dikkat pls...

I choose hush...