Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

site hakkında yorumunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:19:27 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

ewet öyle yazın dolup taşacak burası.. ayrıca yazdıklarımı okumuyormusunuz tersten mi okumaya çalışıyorsunuz bilmiyorum...ben düşüncesiz postçu üyeler DE oldu dedim ne alaka şimdi olmadığını söylemedim ki zaten...
aaah yeter lan üye oluıyorsunuz sonra etmediğiniz lafı bırakmıyorsunuz siteye ne war be ne?

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

makinacı

sitede ne olup ne olmadıını sen daa ii bilirsin :D rakı peynir ve teletubbies isteyen insanlar war...daimi geyik yapabilme yeteneine saip insanlar war...birbirlerine sırlarını çekinmeden anlatabilen insanlar ve bunları hazmedemeyen ezikler var...YOKMU?YOKSA SÖLEYİN
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Sumween

girişken olmamalarına suskun olmalarına rağmen ortama kendilerini zorla sokmaya çalışıolar ya anlamıyorum! bi de ortam ortam diye gözlerinde büyütmeleri yok mu! ay sinirler ya gitmek isteyen warsa sinir edici postlarla b..kunu çıkarmasın abi gitsin gidiosa yani forumun kapı kitli we de anahtar bende deil sonuçta açın çıkın ya (dediğiniz ORTAMa da laf sokmadan gidin pls weya da siteye laf etmeden)
(ben avukatlık mı okusam? ama yok sayısaldayım ya tühh :D)
edit: bi konu hakkında görüşü olan belirtmek isteyen post atsaın olmayan atmasııın burası LP sitesiii açılımı LİNKİN PARK hatırlatayım... ben de görüleyim bendee düşüncesiyle dandirik postlar atmayın geleceğinizi karartırım...

I choose hush...

makinacı

ortam denilen olay ne bilionmu bi konuda atıyorum biz ikimiz ardarda biriki bişi attıktan sonra 3. bi kişi gelip bu olaya direk dahil olup yabancılık çekmio...

Sumween

ya abi çok üstüste mesaj attım kızabilirler ama yazacağım yani yazdıklarım da önemli şeyler (bence en azından) =)

şunu söyleyeyim ben ilk üye olduğumda da topicler karşılıklı 2-3 postlaşmayla sonlanmışl oluodu ama ben ay acaba yazsammı dikkate almazlar ki baksana muabbetlerine yaa die komplex yapmıodum çünkü amacım LPydi. kendi görüşümü konuşmanın ortasına pat diye atıodum yani umrumda değildi çünkü zamanla tanışırız diyodum... ama anlamadığım şu niye böyle kaldıramamazlık yapıyolar? ya amacınız lp değil mi o zaman buyrun sitede LPile ilgili herşey sizin... nedir ortam aşkı?

(tamam artık bu konuya post atmıyorum-en azından bu konuyla ilgili,şimdilik..)

I choose hush...

Requiem

Bu forumla derdi olanların düşüncelerini az çok tahmin edebiliyorum.. Burası bir müzik forumundan çok sanki 7-8 kişinin bir grup oluşturup, geyiğini muhabbetini fikirlerini tartıştığı bir yer.. E doğal olarak da gelen her üye açtığı sayfalarda karşılıklı konuşmalar geyikler birbirine laf atmalar falan görüyor.. Tabi ki "Onlar buraya laf attıktan sorna başlık açıp beni aranıza almadınız gidiyorum" demelerini savunmuyorum ama böyle bir durumla karşı karşıya oldukları gerçek.. Bazı üyeler msn de aynı anda online oldukları halde geyiklerini forumdan sürdürüyorlar.. Bu konuda biraz daha dikkatli olun derim..

Sakın şu yazdıklarımdan.. "Geyik yapmayın ki aranıza girebilsinler.Wape gibi kaçmasınlar"  dediğimi çıkarmayın.. Bu onların kendi eziklik komplekslerindendi.. Sadece yeni gelen üyelerin ne kadar aktif olurlarsa da yabancılık çekmeleri bence oluşturduğunuz kanka muhabbetli çemberdendir diye düşünüyorum..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

makinacı

abi güzel sölüosun ama kanka muhabbetine girdiğimiz adamlarla biz anamızın karnında tanışmadıkki...

Requiem

Abi ben orda koskocaman "Sakın şu yazdıklarımdan.. Geyik yapmayın ki aranıza girebilsinler.Wape gibi kaçmasınlar dediğimi zannetmeyin.. Bu onların kendi eziklik komplekslerindendi.." yazdım. Daha dikkatli oku

makinacı

wape olayı tamamen elemanın littlemrahlığından kaynaklanan bişiydi...anlayamadımki ruh hastasının problemini..

Sumween

haklı olabilrsin biraz dostluk olayını abarttık galiba=) tamam o zaman genel bir uyarı yapın şimdi ben durucam o durmayacak bilmem ne forumda yine dewam eder o geyikler...
bir de benim bile rahatsız olduğum bi konu warki karşılıklı postlaşmanın en garip yani... biri bişi diyor ardından öteki...''tamam kanka...'' ''ok'' ''baktım'' he hö gibi tek kelimelik telefon konuşmasına benzer postlar atıyo bunlar harbi yani we gereksiz ''tamam'' desen demesen ne olacak yani?

tüh lan post atmıcaktım unuttum!  :rolleyes:

I choose hush...

makinacı

posltara 10 karakter zorunluluğu konsun o zaman...böle şeyleri uygulayan çok site forum vs var

Requiem

İyi oldu attığın Nazlı çünkü demek istediğimi anlayan birini görmek güzel =)

10 karakter sınırı da konsa 290423 karakter sınırı da konsa gereksiz post atmaya devam edenler olacaktır.. Herneyse ben orda sadece düşüncelerimi belirttim.. Dikkate alınsın alınmasın umrumda da değil..

black_ece

ben o kadar abarttığımızı düşünmüyorum ya ben ilk geldiğimde çoğu üye eski sitedendi ve yine böyle bi ortam vardı ama ben zorluk çekmedim hatta siteden 1 ay uzak kalmak zorunda kaldım bi ara ama döndüğümde yine ortama uyum sağladım aynı şey şu an üye olan çoğu kişi için de geçerli sanırım
zaten o wape gibi komplekslilerin başka forumlarda da ortama uyum sağlayamicanı hepimiz biliyoruz çünkü neredeyse tüm forumlarda aynıdır kemikleşmiş kadro vardır yani girebilmek de üyenin kendi elindedir ama yavrucum şefkate açmış demekki

Mr. MeTaLkiSS

giden elemanın arkasından laf etmeyin paso nickini kullanarak ya yok kompleksli yok bişi böle şeler denmesine gerek yok burda söyleyin lafınızı ama belgisiz olarak kalsın
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Requiem

Yüzüne de söylendi zaten arkadaşım ne arkadan konuşması.. Gelsin buraya yine söyleyelim.. Kusura bakma ama ben burda "ben gidiyom aranıza almadınız beni ühü" diyen adama çocuk muamelesi yaparım