Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

site hakkında yorumunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:19:27 PM

Previous topic - Next topic

Requiem

Pm Msn fln fayda etmiyor ewrimcan.. İsim vermesek de bilen biliyor zaten.. Bu forumda en çok küfür edip ortalığı birbirine katan kim diye sorsan "benim" der zaten o =) Ben bile zamanında baya yapma etme diye uğraşmıştım ama sonuç hep tartışma olarak bitince onun hiçbir zaman düzelemeyeceğini anladım.. Adam bi de o kadar tartışmadan sonra beni önceden tanıdığını farkedince şok oldu zaten =) Hep küfürleriyle hatırlayacağız onu =)

Geyik kapalı olduğu süre boyunca hiç olmazsa millet kelime oyunu oynamak yerine diğer konulara kafa yorup bir şeyler yazıyorlar,yorum yapıyorlar fln.. Hoşuma giden buydu..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

gokhan

LPFT ye girdigim zmn sitede sürekli bi aktıflik goremiyorum arkadaslar arasında özellıkle yenı üye arkadasların sırf üye olmak ıcın sıteye gidiklerını düsünüyorum ki öyle gorünüyo zaten sıteye gırenler bellı sitemize sahip cıkalım ve kıymetını bılelım

Sumween

haklısın gokhan! senin gibi girip aktif olan we laf olsun diye değil LP için üye olan kişiler lazım buraya... bana göre az ama öz üyesi war LPFTnin... bir sürü tıkış tıkış LP sitesi war ben yine de LPFT diyorum.!(bkz: imzamda dönüp duran cümle...) o yüzden burayı sewiyorum, gerçekten LP fanı olmayanlar üye olup gidiyor gitmeyenleri de yolluyoruz (!) ya da utanıp kendileri gidiyor =) boşwerin milletten bize ne, biz linkin parkla ilgili öğrenmek istediğimiz bi çok şeyi öğrendik,öğreniyoruz burda... haksız mıyım? (:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

kesınlıkle haklısın  :surprised:

tome3.mpq

gokan agzından bal damlıo cıgerım

mıllet boy sırasına gecıo alttakı onlıne olanlar bolumunde ama yazan cızen yok

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

tome3.mpq

ha mozılla yok nazlı bıse yazmıs kufur haa ewet ben zaten bılıorum cok kufur ettıgımı acık acık soylemene gerek yok yane :mrgreen: ama ben gereklı yerlerde kufur edıorum hem hıh :D

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

gokhan

manzaraya bakıyolar :D :D

tome3.mpq

eet yılın bu vakıtlerınde lpft nın manzarası superdır

Requiem

Aktif olucam diye saçma sapan mesajlar atmaktansa manzarayı tercih ederim..

tome3.mpq

eet oda bı dusunce we haklı bı dusunce ( msn e gel 2 dakka bısı sorcam :s )

Requiem

Yemeğe iniyorum acele yemekhane kapanırsa aç kalırım =) Yarım saate gelirim..

Sumween

1.si çaktırmadan edit kuralını da çiğnemişsin tansu hıh!
2.si ewet saçma postlar görmektense üyelerin aktif olmamasını tercih ederim... az post atıp da,çok aktif weya göz öünde olmamasına rağmen bi çok üyeye de saygı sewgi duyarım (hakederler) ahanda bakınız:koray ! o kadar :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Requiem

Teşekkür ederim efenim teveccünüz =)

gokhan

arkadaslar ben ısım vermedım ama bası arkadaslarımız nıye boyle yapıyor  :S requim sende eskısın yanı anladın sanırım  :) yanı  benım demek ıstedıgım kısıler uye olmak ıcın uye olupta sıteye hıc gırmemek ıcın kullananlar kısıler saygılar  :)

Requiem

O zaman "manzaraya bakıyorlar" da demeyin! "yanı  benım demek ıstedıgım kısıler uye olmak ıcın uye olupta sıteye hıc gırmemek ıcın kullananlar kısıler" demişsin.. Bu sözüne göre; üye olmuş olmak için üye olan ve siiteye hiç girmeyen kişi nasıl olur da siteye girdiği halde sürekli bir aktiflik gösterebilir?

Biraz çelişkili cümleler kullandığın için ben de doğal olarak alıngan bir yorumda bulundum.